Simsdeluxe

06
Dec
2014

PGC Generation 3 - Del 21

Kärleksdagen är här och Emily är uppe före alla andra i huset och lagar en god frukost till sin familj. Hon tycker verkligen att det är jätteroligt att hålla på i köket och att lära sig nya recept. Ibland undrar hon varför hon inte blev kock istället för journalist. 
Att ha tonåringar innebär sena mornar på lediga dagar. Först ner framåt förmiddagen är Luna och Emily berättar för henne att hon gjort iordning en frukost som står framdukad i köket. Luna blir såklart jätteglad. Hon älskar hur hennes föräldrar är måna om vardagslyxen. 
När hela familjen stigit upp och ätit frukost så bestämmer de sig för att de ska göra någonting tillsammans så det hoppar in i bilen och åker till festivalen i stan för lite kvalitetestid. De börjar med att ta ett gruppfoto i fototältet. 
Sedan köper Noah en glass till sig och Luna. Självklart jobbar Farrow även idag. Hon har ju dock ingen aning om att Luna och Noah är en del av Lucas familj. 
Hon frågar därför Lucia om hon inte kan få ta en bild på henne. Familjen är ju trots allt ganska känd och man måste ju ta sina chanser. Lucia ställer upp direkt och skrattar vilt åt att hon har målat ansiktet.. 
Kärleken ligger i luften och Lucas får ett infall och går fram och kysser Farrow dagen till ära. Farrow blir såklart lite chockad först men hon gillar ju Lucas så hon besvarar kyssen. Efter detta så har de konstaterat att de numera inte är ett par men att de dejtar. 
 
Det är mycket folk på festivalområdet och alla har en trevlig stund tillsammans. Emily träffar sin svärfar Matt och de övriga roar sig på olika håll. 
Luna spenderar tiden i skridskorinken där hon åker rullskridskor för fullt. Hon tycker att det är oerhört roligt och är riktigt bra på det då hon kan göra båda piruetter och åka baklänges. Hon skrattar högt för sig själv när det kittlar i magen samtidigt som hon snurrar runt där i rinken. 
Lucas, Lucia och Emily ställer upp i pajätartävlingen och som ni vet vid det här laget är Lucas en ganska dålig förlorare. Han är fast besluten att vinna det här och skämtar om att han har vinsten som i en liten ask. Till sin stora förvåning så vinner dock inte Lucas utan hans mamma, Emily, tog hem vinsten. Lucas blev precis som vanligt sur när han förlorade.. 
Den här gången blev det dessutom lite för mycket sötsaker på en och samma gång så han blev tvungen att gå iväg och.. spy. Familjen bestämde sig därefter för att åka hem och lägga sig. 
 
Några dagar senare så bestämmer sig Lucas för att det är dags att starta sig ett eget liv så han ringer runt lite och helt plötsligt har han köpt ett hus på andra sidan stan. Huset är inrett och klart så Lucas plockar iordning sina saker, tar med sig Texas, vinkar hejdå till Noah och åker till sitt nya hem för att påbörja sitt eget liv utan sina föräldrar eller systrar. Noah tycker såklart att det är trist att Lucas har så bråttom hemifrån men förstår honom såklart också. När Noah och Emily var lika gamla som Lucas är så hade de ju redan hus, barn och hela köret.
En av fördelarna med att vara känd är att man får åka limousin och samtidigt som regnet öser ner så åker limon till det nya huset. 

Från och med nästa del så påbörjar jag generation 4. 
Publicerat 2014-12-06 14:10:00

Kommentarer

Lovisa den 2014-12-06 18:29:30

Nu menar jag inte att jag vill att det inte ska bli något par av Farrow och Lucas, men jag tycker att det är lite enformigt/overkligt att alla dina simmar hittar den rätta partnern så snabbt. De flesta har ju varit ihop med flera personer i sitt liv. Hoppas att du förstod hur jag menar :)

Svar: Jag förstår precis vad du menar och jag ska ta med mig det. Anledningen till att mina simmar hittar "rätt" direkt beror främst på att utmaningen går ut på att jag ska få fram en arvvinge med rätt anlag vilket kan ta ganska lång tid och då vill jag inte ödsla tid med att mina simmar byter partner. :) Men jag ska ta med mig det du säger till framtida generationer! :)
simsdeluxe.se

Nellie den 2014-12-06 19:43:04

Hej`När man laddar ner saker till the sims 3 så hittar man ju det på startsidan men hur installerar man saker som man har laddat ner till sims 4?

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa