Simsdeluxe

21
Feb
2016

Frågor till er!

Vad kul det är att läsa era kommentarer på mitt senaste Spark-inlägg. Jag glömmer nog bort ibland hur mycket ni faktiskt tycker om att läsa Spark och att ni är många som har följt dem sedan start. 
 
Som ni vet så går min blogglust i perioder, som med det mesta i mitt liv, och nu börjar jag komma igång igen. Jag har dock några frågor jag skulle önska att ni svarade på, då jag har lite bloggidéer men vissa tar extremt mycket tid och om ingen vill läsa om det så känns det som bortkastad tid som jag hade kunnat lagt på inlägg ni vill ha istället. 
 
Frågor till er, svara gärna i kommentarerna. 
  1. Ni säger ofta att ni vill ha nedladdningstips men när jag ger er nedladdningstips så får jag aldrig kommentarer eller respons på dessa. Vill ni verkligen ha nedladdningstips?
  2. Om du har svarat ja på förra frågan: Vad vill du ha nedladdningstips om? 
  3. Jag har tänkt att jag ska göra en del guider - vad vill du att jag ska göra en guide om? (Det spelar ingen roll om jag redan har gjort en guide om just det, många är gamla och behöver uppdateras!) 
  4. Finns det något du saknar med bloggen?
  5. Jag gör ju också videos som jag lägger upp på min youtube-kanal, bör jag lägga upp klippen i bloggen eller ska jag hålla youtube-kanalen och bloggen var för sig? 
  6. Har du några övriga önskemål på innehåll till bloggen?
Svara gärna så utförligt det går och vill du tillägga något så kan du göra en extra punkt. Vill du av någon anledning svara lite mer privat så kan du maila svaren till simsdeluxe@live.se och skriva "Simsdeluxe.se" i ämnesraden. 
 
Tack på förhand! 
 
En gammal goding från min favoritgeneration hittills. 
 
20
Feb
2016

PGC Generation 6 - Del 9

Farrow känner sig lite nere och istället för att ta tag i sina känslor så begraver hon sig i jobb. Det går dock väldigt bra för henne med hästarna och både Venus och Tellus avancerar och drar in stora summor till hushållet. 
Ruby och Adan har börjat prata om att ta deras relation till nästa steg. Båda vill ha barn och de vill gärna ha dem snart. De har därför bestämt sig för att sluta med preventinmedel och sedan får det ta den tid det tar. 
Det dröjer dock inte många veckor innan Ruby börjar må illa. En kväll hinner hon inte in i huset utan hon spyr på uppfarten. Hon behöver inte ens ta ett test för att veta att hon är gravid. 
Eftersom Adan jobbar sent fick Ruby vänta till nästföljande morgon innan hon kunde berätta för Adan. Han blev överlycklig och de är båda så förväntansfulla på att få välkomna en ny generation in i deras liv. 
Farrow å andra sidan är såklart glad för sin systers skull men samtidigt så har hon dubbla känslor inför sitt kommande syskonbarn. Hon vill så gärna uppleva det som Ruby och Adan har men vet att hon och Nathan inte alls delar samma känslor. 
Adan är så förväntansfull inför födseln att han plöjer en massa böcker om förlossningar, barnutvecklan och hur man tar hand om ett barn. Han är ju yngst och har därför aldrig varit omkring barn så mycket. Ruby och Farrow har ju en lillebror så det är lite mer vana. 
I takt med att Rubys mage växer så har Ruby och Adan upptäckt en sak de är oense om. Ruby vill gärna ta reda på om det är en pojke eller flicka de ska få medan Adan vill att det ska bli en överraskning. Efter att ha diskuterat det lite så kommer de fram till att köra sten/sax/påse om det. 
Efter en mycket intensiv match av sten/sax/påse vinner Ruby vilket betyder att de kommer ta reda på om det är en flicka eller pojke de väntar. Ruby är såååå nyfiken!

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa