Simsdeluxe

30
Maj
2014

I mitt spel: Samuel Adams #8

Som tur är så är Ashley en så pass bra vän att hon skällde ut Samuel efter noter när han var nära att strula till allting igen. Hon vill ju bara Samuels bästa och sa till honom att han får skärpa sig nu. 
 
Han åkte hem och tog en cigg istället. Han hade inte rökt på ett tag men nu tycker han att det är stressigt och ciggen får honom att lugna ner sig. Han fattar inte varför han alltid ska strula till saker och ting eller varför han beter sig som en barnrumpa när han är i universitetsvärlden. 
Han bestämde sig för att leta reda på Nicole och förklara för henne hur han verkligen känner och be om ursäkt för att han varit en sån skitstövel. Nicole förlät honom men sa att han bara får en chans till. 
 
Samuel frågade sedan om de inte kunde bli ett par och Nicole ville inget hellre men hon förklarade för honom att hon inte vill dela honom med någon annan. Samuel nickade bara och gav henne en puss. 
 
 
Sedan kom ett bud med deras terminsbetyg och båda blev riktigt nervösa. Samuel visste ju att han kanske inte fokuserat helhjärtat på studierna den här terminen. 
 
Han fick ett VG och var väl varken nöjd eller missnöjd med det. Han har bestämt sig för att försöka ännu mer nästa termin när det verkligen gäller. 
 
Han passade dessutom på att ge en avslutningspresent till Nicole. 
 
Eftersom det är höst och regnigt och folk börjat bege sig hemåt så satte sig Samuel i den stora salen och spelade lite datorspel i väntan på bilen som skulle ta honom hem. 
 
Han berättade för Nicole att han planerar att hyra ett hus nästa termin för att komma bort ifrån allt drama och att hon var välkommen att göra honom sällskap där. Hon lovade att hon skulle fundera på saken. 
 
Så kom bilen och tog honom tillbaka till city. 
 
Det första han gjorde på morgonen när han vaknade hemma i sin egen lägenhet var att messa Nicole. Han kunde inte vänta på att komma tillbaka till universitet och få sin examen och träffa sin flickvän. 
 
Det är allt jag har från nu. Skulle ni vilja ha bilder från Samuels fortsatta liv också kanske? Jag kan inte lova att det blir så men jag kan försöka komma ihåg, om ni vill. 
28
Maj
2014

I mitt spel: Samuel Adams #7

Ber om ursäkt för att det blir så mycket med Samuel. Jag hade hundratals bilder från mitt spelande och tidsinställde en massa inlägg när jag upptäckte att ni gillade honom. Ni får säga till om det blir för långrandigt!
 
Samuel bestämde sig efter uppbrottet från Zoie att det var dags att fokusera på det han faktiskt är där för - studier. Med tanke på hur mycket han sårat Nicole så tänker han att han ska låta henne vara några dagar innan han pratat med henne. 
 
Samuel ägnar därför de följande dagarna med att endast plugga. Han vill ju trots allt ha bra betyg. Han äter, pluggar och sover. 
Sen kommer helgen och han blir bjuden på fest. 
På festen är han alldeles för bufflig och framfusig och blir ovän med de flesta kvinnor han stöter på. Han inser att han lika gärna kan gå hem för ingen på festen vill ha med honom att göra så han tar sin cykel och cyklar hem. 
 
Morgonen därpå försöker han prata med Nicole men utan resultat. Hon är fortfarande arg och tycker att Samuel är den största skithög som vandrat i ett par skor så han låter det helt enkelt vara. 
 
Ytterligare några dagar går där Samuel fokuserar på sin kost och på studierna. Han tänker på Nicole men är rädd för att såra henne ännu mer. Han vet helt enkelt inte vad han ska göra. 
 
Så har de fest i studentkorridoren där Samuel bor och helt plötsligt så står Nicole där i hans rum. Samuel hade bestämt sig för att inte vara med utan istället ta på sig mjukiskläder och spela tv-spel men så kom Nicole och de pratade och bestämde sig för att försöka igen. Så det blev "På G". 
 
Sen samtalet med Nicole är Samuel mycket gladare och han ser faktiskt en ljuspunkt i det hela. Varje gång han får ett SMS från Nicole så drar det i smilgroparna på honom. 
 
En dag åkte han hem till Ashley som han hade träffat på biljardhallen. De skulle ta en bild tillsammans med blixten var väldigt stark så de blev totalbländade istället. 
 
.. sen gjorde Samuel som han alltid gör och krånglade till det hela lite. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa