Simsdeluxe

21
Okt
2014

Simcity

Är det någon av er som spelar senaste SimCity? Jag fick spelet i julklapp förra året men pga mina dåliga dator kunde jag inte spela det. Nu när jag äntligen har en bättre dator så har jag spelat ganska mycket SimCity och jag tycker att det är ganska skoj. Något jag inte testat är dock att spela med andra spelare i en region. Jag tänkte därför skapa en "Simsdeluxe"-region där vi kan spela flera stycken. Vore så himla kul att få ta del av era städer och spela med andra. 

Spelar du Simcity och vill vara med och spela i min region? Lägg till mig som vän på origin, där heter jag Simsdeluxxe (observera att det är två x!) så bjuder jag in dig till min region sen. Skriv gärna en kommentar nedan med ditt originnamn så jag vet vilka det är jag ska bjuda in.
 
Update: Jag har försökt att bjuda in flera av er till min region men ni dyker inte upp i min vänlista. Det kan bero på att ni är anslutna till en annan server och isåfall måste ni byta till servern som heter "Västeuropa 2" för det är där jag och min region finns. Har som sagt accepterat flera av er man kan inte bjuda in er till min region och detta måste vi ju ordna upp. ;) Har ni någon annan aning om vad det kan bero på så lämna en kommentar!
 
20
Okt
2014

Carlie Walker

Så, det verkar som att jag efter mycket om och men fått ordning på mitt spel och igår startade jag upp det för att testa så att allting fungerade som det skulle. Det gjorde det, tror jag. Jag har inte öppnat någon av mina gamla sparningar ännu. Däremot så slutade det med att jag hade skapat en helt ny sim, som jag spelade lite med. Jag tror inte att jag kommer dela med mig av mitt spelande men henne men jag tänkte trots detta visa vad jag hittade på med henne igår. 
 
Kan vi till och börja med begrunda hur vacker hon är? Carlie Walker heter hon och jag tycker att hon är så himla fin! 
Jag flyttade in Carlie i ett hus i Isla Paradiso då jag inte har spelet i den världen så mycket då den är ganska krävande och buggig. Nästan direkt kom några grannar och hälsade henne välkommen till grannskapet. 
Carlie var sjukt lycklig över att få bosätta sig på en ställe som Isla Paradiso. Två av hennes egenskaper är nämligen "Älskar värmen" och "Älskar att simma" så hon bor verkligen på rätt ställe. 
 
Jag skickade iväg henne till centrumkärnan för att ta en lektion i matlagning och köpa lite böcker. När hon gjort det fick jag se att glassbilen var i närheten så då fick hon köpa en isglass i värmen. 
Liten överblick över hennes hem. Hennes favoritfärg är havsblå. 
Dagen därpå fick hon åka iväg till forskningscentrat och ta en lektion i dykning. Eftersom hon dyker om vatten (och hennes livslånga önskan är att bemästra dykningsfärdigheten) så tyckte jag det var nödvändigt. 
Efter att hon varit på lektionen gav hon sig ut och snorklade och därefter så åkte hon iväg och dök för första gången. 
Hon hittade inte så mycket intressant på botten tyvärr och dessutom var det fullt med hajar där hon dök så hon gav upp efter några timmar. 
Då skickade jag henne till sommarfestivalen så att hon skulle få bekanta sig med lite bybor. 
En annan av Carlies egenskaper är "Atletisk" så hon bytte om till idrottskläder och började sparka lite boll. 
När det började skymma fick hon ta en lektion i idrott och sedan så fick hon jogga hem. 
Där kollade jag om det fanns några attraktiva män på dejtingsajten men det fanns det inte, tyvärr. 
Carlie hade massa energi och ville utöva ännu mer idrott så då fick hon springa på bandet tills hon var utmattad. 
Morgonen därefter hade Carlie en önskan om att börja på universitet och jag tänkte att, ja varför inte? Så hon fick göra ett anslagstest och sedan så bar det iväg. 
.. man kan väl säga att hon var väldigt ivrig att få komma iväg. 
 
Gillar ni Carlie så finns hon att ladda ner! Hon har dock en hel del CC som jag inte har listat så jag vill att ni ska vara medvetna om det. 
19
Okt
2014

Önskesim: Miranda Posen

Miranda Posen önskad av Erica. 
"Miranda var den tjejen i skolan som alla ville umågs med, även om hon aldrig hade strävat efter att bli populär. Men när hennes föräldrar skilde sig och Miranda följde med sin pappa till Twinbrook förändrades allt. Ingen ville komma hem till hennes lilla lägenhet eller prata med henne i skolan vilket resulterade att hon hoppade av. En dag när hon skulle gå till mataffären stod dock en killa som hette Andreas i köttdisken. Nu har de tillsammans en dotter(Chloe) och väntar två små tvillingar i villan i Lucky Palms." 
 Badkläder | Vardagskläder | Finkläder | Idrottskläder | Sovkläder | Utomhuskläder
 

CC-lista finns som alltid att ladda ned med simmen men om någon undrar över något speciellt så kan jag svara på det i kommentarerna/i en WCIF. 

 Jag vill uppmärksamma er alla på två saker kring mina simmar.

1. Jag använder sliders och vill ni att de ska se exakt likadana ut så finns mina sliders att ladda ner här. Det är omöjligt för mig att memorera vilka sliders jag använder när. Vill du inte ladda ner sliders så får du se till att inte mixtra med simmens utseénde för då kan det bli knepigt.
2. Jag använder defaultögon på mina simmar (om jag inte skriver något annat) vilket betyder att simmarna har dessa ögon när jag fotar dem. Dessa ögon kommer inte med när ni laddar ner dem men vill ni ha samma ögon på era simmar så använder jag Oh My Eyes! som finns att ladda ner HÄR Miranda har contacts. 

Vill du ladda ner Miranda?
Sims3pack + CC-lista
.Sim + CC-lista
Endast sims3pack 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa