Simsdeluxe

31
Jan
2015

PGC Generation 4 - Del 25

Nathaniel tycker det är riktigt roligt med sina småsyskon och är så lycklig över att äntligen ha fått en bror. Han älskar såklart alla sina systrar men ibland förstår han sig inte på dem och att få möjligheten att få känna på hur det är att ha en bror gör honom väldigt lycklig. 
Trots att det är Lucas som arbetar i familjen så är det nästan alltid Farrow som stiger upp först på morgonen. Med sex barn i huset varav fyra behöver matas, bytas och lekas med så försöker hon ta sig upp innan de vaknar för att iallafall få lite egentid på tagen. Som ni vet vid det här laget så värdesätter Farrow sin egentid högt. 
Nate hjälper gärna till med morgonmatningen också. Här har vi vår arvvinge i väntan på käk! Hur bra gener har inte dessa ungar fått? Varenda en är ju sockersöt.  
 Med så många ungar i huset så är det födelsedagskalas mer eller mindre varje dag. Just denna dag är det Stefanis tur att blåsa ut ljusen och bli barn. Hon åldrades upp och fick egenskapen Datorsnille. Inte klokt vad de växer upp fort!
29
Jan
2015

WCIF #23

 
 
 
 
Malin: 
WCIF soffan, stolen Farrow sitter i samt bordet framför tv:n?
Svar: Soffan tror jag att jag har svarat på tidigare men den finns här. Stolen kom med 90, 80, 70-tal och bordet framför tv:n kommer ifrån Angela och finna här
 
 
Julia: 
Var hittade du den tomma världen?
Svar: Världen heter CAS och är fantastisk om man bara ska göra simmar eller liknande för den går supersnabbt att ladda. Den finns att ladda ner här
 
Lovisa: 
WCIF spegeln i matrummet? Den var väldigt snygg!
Svar: Visst är den snygg! Den kommer ifrån Angela och finns här. Rekommenderar de övriga möblerna i setet!
 
Anne: 
Ska passa på nu också att fråga var man hittar Angelinas hår :)
Svar: Angelinas hår har jag laddat ner från Simsxolove.
 
:):
WCIF Angelinas säng?
Svar: Sängen är från Store och finns här
 
Föresten, på söndag 1 februari klockan 15.00 så publicerar jag svaren på era frågor i frågestunden. Har du inte ställt någon fråga än så tycker jag att du ska passa på! Klicka här så kommer du till inlägget där du kan ställa frågor!
29
Jan
2015

PGC Generation 4 - Del 24

Även om det börjar bli vår i Evansdale så ligger snön fortfarande tät på marken. Just denna dag strålar solen och himlen är klarblå så Lucas bestämmer sig för att ta med sig Stefani ut på en promenad. Han behöver motion och Stefani kan behöva komma ut lite. 
Samtidigt så tycker Farrow att det är hög tid för Nathaniel att ta tag i bilkörningen och trots att hon är höggravid så tar hon med sig honom ut för att övningsköra i halkan. Det går lite hackigt till en början men allt eftersom så går det bättre. Han tycker dock det känns lite läskigt och speciellt i en av de branta backarna där det är halt och bromsarna inte riktigt tar men det går bra och han lär sig något från det. 
Hemma passar Angelina på att njuta av att vara hemma själv och tar ett bubbelbad. Man får passa på när tillfället ges när man bor i en växande familj. 
Nate har blivit lite busig/rebellisk av sig och brukar sätta lite fällor på olika ställen när möjlighet ges. Nu senast har han täckt igen vattenkranen i badrummet. 
Farrow saknar verkligen sitt jobb men inser att det kommer dröja innan hon kommer kunna gå tillbaka och bestämmer sig för att säga upp sitt kontrakt. Med tanke på att de har tre barn i olika åldrar är ännu en påväg så har hon fullt upp en tid framöver hemma ändå. 
Vem blev offer för Nates bus då? Jo, Lucas såklart! Han blev väldigt arg men eftersom han inte vet vem som gjort det kan han inte straffa någon. 
VÄRKAR! Det är dags för nästa syskon Spark att äntra världen! Denna gång har inte Farrow orkat kolla upp varken kön eller hur många det är men eftersom de bara fått en de tidigare gångerna så räknar hon kallt med att det ska vara en denna gång också. 
Medan Lucas och Farrow åker till sjukhuset så nattar Nathaniel sin lillasyster. 
Ut från sjukhuset kommer Farrow dock inte med en bebis utan TRE! Jajamän, trillingar. Det hade hon väl kanske inte räknat med och hon har ingen som helst aning om hur de ska få plats med tre barn till i deras redan trånga hus. 
Först föddes en liten pojke som fick egenskaperna Geni och Slabbig. Honom gav de namnet Theodore
Efter honom föddes en liten flicka som de valde att ge namnet Feline. Hon fick egenskaperna Konstnärlig och Lätt Imponerad.
Och yngst i trillingskalan var ännu en tjej med egenskaperna Galen och Älskar värmen. Hon döptes till Willow. 
Och här är dem uppväxta till småbarn! Feline, med rosa hår och lila ögon, Willow, med lila ögon och blont hår och Theodore med blåa ögon och rosa hår. Med andra ord så är Feline vår arvvinge och den som vi kommer följa i generation fem! 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa