Simsdeluxe

30
Nov
2015

WCIF #30

Vi tjuvstartar det här med ett inlägg varje dag i december med en WCIF idag. 
 
Anonym: 
Rubys hår, måååste ha det!
Svar: Visst är det helt fantastiskt! Det kommer, som 80% av alla andra hår i mitt spel, från Plumblobs
 
Anonym:
Vart laddade du ner båda tvilingarnas hår när dem är tonåringar?
Svar: Rubys hår är länkat ovan och även Farrows hår är från Plumblobs
 
SimZims: 
WCIF den öppna laptopen i tvillingarnas rum? (: förresten, skulle du kunna tipsa om fräknar du har/tycker om för jag tycker om fräknar men hittar aldrig särskilt mycket när jag googlar på det (:
Svar: Laptopen tror jag är från Parisian Living men jag hittar bara en direklänk till nedladdningen som finns HÄR. När det kommer till fräknar så använder jag DESSA från Vasilla. 
 
Anonym: 
Vart har du hittat kokböckerna? <3
Svar: Kokböckerna kan jag inte hitta. Det finns liknande (kan till och med vara dem!) att ladda ner HÄR
29
Nov
2015

Youtube: Inreder ett barnrum

Håller som sagt på och fixar med inläggen som ska komma nu i december men här kommer ett klipp som jag spelade in för någon vecka sedan där jag inreder ett barnrum. Jag hoppas att ni kommer gilla det! 
 
20
Nov
2015

PGC Generation 5 - Del 22

Här kommer ett inlägg med Spark. Som jag skrev i det senaste inlägget så kommer jag mestadels förbereda för alla inlägg som ska komma i december men jag tänkte att ni skulle få något kul iallafall. Tack för alla ideér! 
I och med att Tom blivit en del av familjen så har saker och ting ändras ganska mycket. Farrow, som redan är full med massa tonårstankar, känner sig utbytt och har ofta livliga diskussioner med India om att hon inte skulle älska Farrow längre vilket såklart inte stämmer. 
Ruby är väldigt sällan hemma. Hon hänger mycket på stan med sina kusiner, främst Nathaniels söner. Här är hon i en livlig diskussion med Jaxon. 
Feline har hunnit fylla år också! Nu är hon en vuxen med allt vad det innebär. Hon fick dock ingen medelålderskris utan hon är ganska nöjd med livet som det ser ut nu. 
Farrow älskar att sitta på hästryggen men än någonting annat i livet och det spelar ingen roll vad det är för väder ute, hon går alltid ut när hon gjort läxorna och rider på Venus. 
Även tvillingarna tycker att det är en stor omställning med ett småbarn i familjen så skulle de inte vilja byta ut sin lillebror mot någonting annat. Förutom möljigtvis när han vaknar och skriker 05.40 en lördagmorgon. ;)
Ruby har blivit en stammis på det lokala fiket. Det är väldigt ofta hon stannar till där och köper en smaksatt latte. Ibland så hänger hon med Farrow men oftast är det någon av hennes kompisar eller kusiner som gör henne sällskap. 
Och när Farrow mot förmodan inte sitter på hästryggen så hittar vi henne i biblioteket med näsan i en bok. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa