Simsdeluxe

29
Maj
2015

I mitt spel: Alison Rivera

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på några dagar. Jag har helt enkelt inte haft någon lust. Jag har inga bortförklaringar alls utan jag har haft noll inspiration för att blogga. Har inte spelat så mycket heller faktiskt förrän igår när jag spelade The Sims 4 lite. Tänkte dela med mig av min familj jag spelade med. Obs! Detta kommer inte bli något återkommande. Kanske gör en "nuvarande hushåll" med familjen men inget annat. 
 
Det här är min sim Alison Rivera (simmen till vänster) och hennes ambition är att gifta sig med sin själsfrände. I övrigt är hon ett geni, en nörd och utåtriktad. Här är hon på ett av stadens uteställen där hon träffat Zoe som hon kommer bra överens med. 
Även J Huntington II anslöt till deras sällskap och de hade det riktigt trevligt ihop. 
Efter allt dansade gick Alison till biblioteket för att träffa lite mer simmar. Bland annat träffade hon Penelope Hayes (en annan av mina simmar) som hon kom bra överens med. 
När Alison är hemma själv spelar hon oftast datorspel i sitt lilla arbetsrum. 
Att spela tv-spel hela tiden var dock alldeles för trist så hon bjöd in lite simmar hon nyligen träffat, tog av sig beanien och hade ett paaarrtyy!
Eftersom Alison vill gifta sig med den rätte så ligger hon inte på latsidan för att ta reda på vem denne är. Här flörtar hon med J. Det kändes dock inte riktigt rätt i magen. 
Utanför sitt hus träffade hon Hazel som hon bjöd ut på en dejt. 
Dejten började riktigt bra. 
Och det fortsatte ännu bättre! 
Alison pratade självklart med andra också, hon måste ju se sig om. 
I slutet på kvällen så frågade hon Hazel om hon ville bli ihop och det ville hon. 
.. Hazel följde med hem sen. 
Morgonen därpå var Hazel deppig och Alison (och jag) fick veta att hon var en dyster sim. Det var väl inte riktigt vad Alison tänkt sig.. 
På eftermiddagen samma dag bjöd Alison in Penelope som hon träffat och de pratade massor och kom bra överens. Alison fick veta att Penelope var gift men tänkte att de kanske kunde bli bra vänner istället. 
På kvällen lagade hon bara middag och kollade på tv för dagen därpå skulle hon börja sitt jobb. 
Hon hade fått ett jobb som assistent på polisstationen. 
När hon pratade med folk i receptionen så träffade hon en tonåring som visade sig vara Hazels son! Hon visste inte att hennes flickvän hade en tonårsson och fick sig en smärre chock. 
Resten av arbetsdagen gjorde hon så mycket jobb hon bara kunde för att få tankarna på annat håll. Hon var så förvirrad på sina känslor gentemot Hazel. 
Så pass förvirrad att hon bjöd hem en arbetskollega och ja.. det var inte mycket småprat där direkt. 
Dagen därpå så mötte hon upp Hazel i en park utanför sitt hus och berättade om mötet med William (hennes one night stand) kvällen innan och att hon helt enkelt inte längre hade känslor för Hazel. Hazel blev jätteledsen och sprang iväg. 
Även Alison blev ledsen såklart. Detta var ett misslyckande i hennes jakt på "den rätte". 
Kan vi bara ta ett ögonblick till att uppskatta hur vacker den här simmen är. ÄLSKAR henne. Hon finns i galleriet om ni vill ladda ner henne! Simsdeluxxe heter jag där. 
Några dagar efter avslutet med Hazel bjöd Alison ut hennes vän Zoe på tjejkväll. Hon har insett att hon har känslor för Zoe men har inte fått några hintar om att de är besvarade vilket gör henne deppig. 
.. därför gick hon hem med J som hon träffade ute istället. 
För att försöka "glömma" Zoe så bestämde sig Alison för att gå på en dejt med kollegan, William. Något som gick helt ok. 
En kväll när Alison satt och spelade datorspel så knackade det på dörren. 
Det var Zoe! De hängde lite och hade så kul ihop. De har blivit riktigt goda vänner. 
.. varje gång Alison träffat Zoe så ringer hon J eller William. Kanske destruktivt beteénde om ni frågar mig. ;) 
Eftersom Alison inte kände att polisyrket var något för henne så sa hon upp sig. 
För att fira att hon sagt upp sig gick hon och Zoe ut på klubb för att dansa. 
.. vilket de gjorde i flera timmar. 
Deras relation förbättrades ytterligare och de är nu bästa vänner. 
.. vilket i sin tur fick Alison att ringa efter J. 
Alison förstår ju själv att hennes sätt att "glömma" hennes känslor för Zoe aldrig kommer att funka så efter några längder i poolen så ringde hon Zoe och bjöd ut henne på en dejt. 
 
De hade faktiskt riktigt trevligt och det verkade som att Zoe var öppen för att ta deras relation till en annan nivå. 
Har egentligen ingenting att skriva till de här bilderna, tycker bara att de är så fina tillsammans. 
Alison tog mod till sig och kysste Zoe och efter lite tvekan från Zoes håll så blev kyssen besvarad. 
Vilket dessa moderna kvinnor såklart var tvunga att föreviga med en selfie. 
När de väl blivit tillsammans kunde de inte slita blickarna ifrån varandra. 
Några veckor efter att de blivit ihop så kände Alison att Zoe var den rätte. Hon var ju ihop med sin bäste vän! Så hon friade till Zoe som tyvärr tyckte att saker och ting gick lite för fort fram och tackade nej. 
Detta gjorde Alison heldeppig. Hon var ju så säker på sin kärlek för Zoe att det i hennes värld inte fanns någon annan framtid. 
 
Några veckor senare gjorde hon ett nytt försök och förklarade sina känslor ordentligt för Zoe och denna gång sa hon ja! 
Ganska snart därpå blev det bröllop! Alison hade bjudit in alla hon kände, inklusive J. Det visade sig att J och Zoe bott tillsammans förut. 
De var så lyckliga över att gifta sig tillsammans. 
Så var det dags för ceremonin och de lovade varandra att leva tillsammans för resten av deras liv. Alison var helt säker på att det skulle bli så. Hon var upp över öronen förälskad i den här tjejen. 
Efter ceremonin satt hon och pratade med J som sa att det inte var några hard feelings. Han hade fattat hela tiden att Alison aldrig hade riktiga känslor för honom. 
Resten av kvällen dansade Alison med sin fru och sina föredetta eh.. lovers. 
22
Maj
2015

WCIF #26

 Eftersom jag annars blir glömsk och tappar bort era frågor så kör vi ännu en WCIF. Tror att ni uppskattar snabba svar mer så jag ska försöka bli bättre på att skriva WCIF-inlägg. Brukar dock vilja ha några frågor innan jag gör dem. 
 
 
Chokladkakan: 
WCIF Willows tröja, hår och jeans. Även Zoe's vagn och barnkläder? Angelinas hår och till sist Lars tröja, hår och jeans?
Svar: Willows tröja kommer ifrån Liegt, hennes jeans ifrån Chisimi och hennes hår från Plumblobs. Zoe's vagn kom med Leva Livet så det är inte CC och hennes barnkläder har jag laddat ner från Bigbangsimory (som numera går under dropkicksims). Angelinas hår kommer ifrån Beaverhausen och Lars tröja är från Universitetsliv, jeans från Diesel prylpaket och hår kommer ifrån också det från beaverhausen
 
Anonym: 
Kan du lägga upp länkar till affischerna och den hängande lampslingan som fanns i Felines rum? Var hittar du alla fina tapeter btw?
Svar: Lampslingan kommer från Store och affischerna är jag osäker på vilka du menar men de är från hhoxton allihop. De svartvita finns HÄR och affischerna ovanför datorn finns här. Angående mina tapeter så använder jag nästan uteslutande den här väggen från Vasilla och sedan ändrar jag mönster. Jag har dock ingen aning om var mönstrena jag använt kommer ifrån, tror jag fått det mesta när jag laddat ner hus dessvärre. 
 
Anonym:
WCIF
Stolen i Bonnies rum?
Spegel i sagas rum samt tapeten?
Tapeten i köket?
Flamingo (fågel whatever..) tapeten i Felines (stavning..?) rum?
Svar: Stolen kom med universitetsliv, spegeln är från in i framtiden och tapeterna är olika mönster som jag inte vet var de kommer ifrån. Jag har inte laddat ner dem själv (vad jag vet) utan har fått dem med hus. Däremot använder jag alltid dessa väggar som grund från Vasilla. Flamingoväggen är härifrån.
 
Chokladkakan:
WCIF Bonnies laptop, gardiner & stol. :) Jätte fint hus!
Svar: Bonnies laptop är härifrån, gardinerna har jag ingen aning tyvärr, de har inget namn i spelet så jag vet inte ens vad jag ska leta efter och stolen kommer som sagt från Universitetsliv.
 
Felicia:
Vad använder du för skinn till dina simmar? Skulle gärna vilja ladda ner det skinnet.
 
^^:
WCIF: vardags tröjan, byxorna, örhängen och skorna samt finkläders kjolen och skorna. 😄
Svar: Tröjan är från 70, 80, 90-tal (prylpaket), byxorna från JS, spiralerna är från Tractusopticus och hennes skor från Pixicat. Kjolen är från Modish Kitten och skorna är från Pixicat.
 
Anonym: 
WCIF: Tavlan där det står "Oh, what a beautiful day" och den bredvid där det står med skrivstil. Jättesnygga tavlor! 
Svar: Tavlorna är från Lis0
 
Och som en bonus hade jag tänkt dela med mig av min sim som jag gjorde i en create a sims video för ett tag sedan. Han har varit efterfrågad och jag kommer använda honom i min PGC men jag tänker att ni lika gärna kan få använda honom i era spel också. Han är en sims3pack-fil. Det mesta CC'et bör komma med, kan dock inte garantera det. 
Här kan ni ladda ner honom. På grund utav att jag inte kan dela ut simmar för tillfället (ska fixa det i helgen) så kan jag inte heller dela med mig av Michael. Lovar att det kommer en länk!
 
22
Maj
2015

PGC Generation 4 - Del 48

Nu är det dags för den sista delen med G4! Från och med nästa del är vi inne på G5 och med andra ord har vi kommit halvvägs till vårt mål. Känns helt sjukt att vi har så många framtida Sparks att se fram emot!
Nu när Theo varken går i skolan eller arbetar så har han mycket tid att spendera till det som han vet allra bäst dvs läsa böcker.
Angelina, som egentligen inte är mycket för familjelivet, är upp över öronen förälskad i sin lilla Zoe. Hon trodde aldrig att hon skulle skaffa barn och familj så tidigt i livet. Hon känner liksom att det räcker med sina fem syskon och deras syskon. Men när hon träffade Lars så stämde allting och nu känns det bara så självklart allting.
Det är Farrow och Lucas bröllopsdag! Ingen av dem känner dock för att göra något speciellt utan de åkte iväg på tu man hand för att ta en fika tillsammans istället. Att få spendera tid tillsammans ensamma är den bästa bröllopspresenten man kan få tycker de båda två.
De sitter och pratar om allt mellan himmel och jord. Det är så sällan de hinner med att just prata med varandra om sådant som inte rör det vardagliga. Lucas berättar om sitt jobb, att han nog snart kan bli rektor och Farrow berättar att hon funderar på att utöka trädgårdslandet. Småsaker som ändå känns viktiga att dela med sig av. De pratar självklart också om barnen, att de är lite oroliga för Willow som inte verkar hitta sin plats i livet och att de är så glada för barnbarnen. Jaxon har precis börjat skolan och lilla Zoe fyller år om bara någon dag.
När deras absoluta favoritlåt, som också spelades när de gifte sig, spelas så bjuder Lucas upp Farrow på en dans.
Dagen efter är återigen vardagen här och Lucas börjar morgonen med att laga diskmaskinen. Han får användning för sin händighet i princip varje dag.
Här har vi vår arvvinge Feline. Hon är så himla fin. Tycker mycket om henne. Hon jobbar på filmstudion som assistent just nu.
Så var det dags för Zoes födelsedag. Hon visar sig vara en liten kopia av sin mor. Samma ljusa hy och samma hårfärg. Så himla söt liten tjej!
När Feline inte jobbar så spenderar hon mycket tid med att måla. Hon älskar att släppa lös sina känslor på staffliet och hon mår så bra av det. Hon och Yoshi spenderar också mycket tid tillsammans. Yoshi tyr sig till Feline, kanske för att hon är en så lugn person. Feline känner dock att det är dags för något annat och säger upp sig från jobbet och börjar kolla universitet.
Hon gör universitets anlagstest och även om hon tyckte att vissa saker var lite knepiga men det gick bra och med tanke på hennes kunskaper inom måleri fick hon massa poäng så hon kommer kunna bli klar med sina universitetsstudier hyfsat snabbt.
Så var dagen kommen och Feline tog med sig sina trillingsyskon och vinkade adjö till familjen. Vi vinkar adjö till Lucas och generation 4.
Och så sent på kvällen kom flyttbilen som skulle ta Feline, Theodore och Willow till universitetet.

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa