Simsdeluxe

30
Jul
2014

Ladda Ner: Always on my heart av Anubis

Jag vet inte hur många gånger under de år jag drivit den här bloggen som jag har tipsat om ett klädesplagg eller ett hår ifrån Anubis. Nu när The Sims 4 närmar sig med stormsteg så tar hen farväl av The Sims 3 med en avslutningsgåva. Detta är alltså de sista kreationerna Anubis kommer släppa till The sims 3 och vilka kreationer sen! Jag gillar dem alla tre väldigt mycket. 
 
 
Vi börjar med klänningen "Forever mine"
Finns både med och utan hängslen. 
 
Sedan har vi "Eternally Yours"
 
Denna outfit verkar tyvärr inte finnas tillgänglig som utomhuskläder. 
 
Och sist har vi min favorit "Endlessly Together"
 
 
Alla tre finns tillgängliga för såväl tonåringar som ungdomar och vuxna och i både s3p och package. 
Ni hittar de alla tre HÄR
 
30
Jul
2014

Påminnelse

 
Vill bara kika in och påminna er om två saker: 

1. Imorgon är sista dagen som koden för gratis The Sims 2 fungerar så har du inte fixat det ännu, se till att göra det! Klicka här för att läsa hur du går tillväga. 
 
2. På fredag avslutar jag min frågestund så passa på och ställ alla frågor du vill ha svar på! Klicka här för att komma till frågestunden. 
 
ps. förlåt för att jag inte bloggat på ett tag. jag har spelat en del och samlat material till inlägg så det kommer! har lite saker i verkliga livet som jag måste ta itu med först bara + att jag mår skit i den här värmen så allt går i slowmotion just nu. kram på er!
27
Jul
2014

WCIF #15

Jag hoppas jag fick med alla frågor som ställts sen sist. Om inte, hojta så markerar jag den till nästa WCIF. 
 
Svar: Jag har letat som en tok efter utsprungskällan men jag hittar inte. Tyvärr. Jag laddade ner hur mycket grejer som helst häromdagen. Edit: JAG HITTADE DEM! I'M THE GOOGLEMASTER!!! HÄR finns dem! 
Svar: Örhängen är från Editsim. Byxorna vardagskläder Simsimi (tror att det är de som länkas). Byxor och Jacka vardagskläder är båda från Peacemaker
Svar: Håret finns HÄR
 
Svar: Håret är ifrån Paintstroke
 
Svar: Jag är ganska säker på att jag svarat på det tidigare men det är ifrån Store
 
 
 
 
Svar: Jag fick den i en multidownload med massa barnkläder men den är ifrån club_crimsyn
 
 
Svar: Stolen kommer från Awesims
 
 
Jag tänkte passa på och svara på en fråga jag fått också för jag tänker att det kan finnas flera som undrar samma sak. 
Svar: När jag skriver att jag laddar ner från tumblr så menar jag olika tumblr-sidor, såkallade "simblrs". Skapare som väljer att ladda upp saker på olika tjänster och sedan visa det på tumblr. Beaverhausen, Plumblobs, Pixicat och Lis0 och är alla exempel på tumblrs jag laddar ner mycket ifrån. För att ladda ner från en tumblr så hittar du helt enkelt något du tycker är fint och letar reda på en länk där det oftast står "Download". Därefter kommer du vanligtvis till mediafire, mega eller onedrive. Därifrån kan du följa min guide som jag gjorde nyligen. Den hittar du HÄR. Jag hoppas detta tydliggjorde saker och ting. Om inte, hör av dig igen och var tydligare med vad du inte förstår. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa