Simsdeluxe

31
Dec
2015

PGC Generation 6 - Del 8

Sista inlägget för 2015 blir ett PGC-inlägg. Mitt enda mål med 2016 är att bli klar med den här följetången. :-)
Spökeridagen är här och Ruby ringer och bjuder in vänner och familj till ett maskeradparty! 
Första gästen som kommer är Adan, Rubys pojkvän, och de har inte träffats på några dagar så de är båda glada att ses igen! 
Ruby och Farrows föräldrar och lillebror är självklart också bjudna på partyt och Farrow står längre och pratar med India som berättar att hon blivit befodrad på jobbet. Farrow berättar om hur det går med hästarna. 
Tvillingarna har ju ett gäng som de umgås med och däribland ingår deras kusin Zoe som är gift med Adans bror Sergio. De fick för en tid sedan en son och nu ska de ha barn igen! Ruby blir så glad för deras skull. 
Ruby är riktigt sugen på att börja bygga bo själv med Adan och det vore ju lite skoj om hon och Adan fick barn för då skulle Ruby och Zoes barn bli kusiner. 
Självklart kom Tom på maskeraden också. Han saknar att ha sina systrar hemma men är glad att han har fått ett större sovrum. 
Det andra paret som de umgås med är deras kusin Totte och hans fru Tina och nu ska de också ha barn! Så, det är rena rama babyboomen i deras kompisgäng just nu och Farrow kan inte låta bli och känna sig lite på efterkälken.. 
29
Dec
2015

PGC Generation 6 - Del 7

Även Ruby har börjat få lite färdigheter i köket. Vanligtvis börjar hon arbeta tidigt och då brukar hon slänga i sig något frukost i farten eller köpa något på caféterian på sjukhuset men när hon är ledig så tycker hon det är roligt att göra lite lyxigare frukost och hon har blivit en hejare på våfflor i ugn.
Nu när Tellus blivit en vuxen häst så sliter verkligen Farrow för att få ordning på honom. Han är väldigt odresserad och låter inte vem som helst rida honom. Farrow har vunnit hans förtroende men för att kunna sälja honom måste hon få honom dresserad så att vem som helst kan sätta sig på hästryggen. Hon har märkt att han har en fallenhet för hopp så hon tränar lite hopp ibland med honom även om Farrow själv är bäst på kapplöpning.
En eftermiddag plingar det på dörren. När Farrow ser att det är en polis blir hon lite nervös. Hon tänker att det kanske har hänt något med någon familjemedlem. Det visar sig dock att det är en kille som heter Nathan som kommit för att presentera sig. Han bor mittemot dem och även han har häst. Han ville presentera sig och hälsa Farrow och Ruby välkomna till området.
Nathan och Farrow kommer jättebra överens och det märks att de har mycket gemensamt. De börjar prata om ditten och datten innan de båda börjar frysa, då bjuder Farrow in honom i huset.
Farrow tänder en brasa och så sätter de sig och samtalar till långt in på småtimmarna. Ruby har jour på sjukhuset så hon är där och Farrow är ensam hemma.
Utan att Farrow riktigt vet hur det gick till så hånglar hon och Nathan i soffan. Det är väldigt olikt Farrow som vanligtvis är lite tillbakadragen men hon kände en sån attraktion till Nathan att hon bara inte kunde hejda sig själv. Som tur är verkar han känna samma sak.
När natten börjar övergå i morgon så måste Nathan gå, han har ju ett jobb han måste gå till, men de lovar att de ska höras när han går av sitt skift mot kvällningen.
Resten av dagen arbetar hon med hästarna men hon kan inte hålla tankarna från Nathan. Hon känner inte igen sig själv riktigt. För första gången i sitt liv så tror Farrow att hon är kär.
28
Dec
2015

Önskesimmar: Sista gänget

Sådäääär, nu är jag äntligen klar med önskesimmarna. Jag kommer nog inte att öppna upp önskningarna i framtiden utan kanske bara skapa egna simmar och sedan kanske ta en önskning här och där. Jag är ju ändå kass på att göra klart dem inom rimlig tid. ;)
 
 
Sim #1
Hedwig Johnsson önskad av Em
Sim #2
Henrik Clear önskad av Sara
 (Önskaren hade ej årstider så därför är den outfiten ej med)
Sim #3
Sara Stone önskad av Lollo
 
Sim #4
Kimberly Jackson önskad av Tove
 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa