Simsdeluxe

30
Dec
2014

PGC Generation 4 - Del 10

Familjen känner att det är hög tid för Nate att lära sig prata och lägger ner en del tid på att det ska bli så. Nate är dock inte lika intresserad av att lära sig prata som han var att lära sig gå. 
 
Med ett litet barn och hund i huset så blir det mycket tvätt och ibland känner Farrow att det enda hon gör är att tvätta. 
Nu när hon är gravid igen och illamåendet börjar avta så ökar aptiten desto mer. Farrow är hungrig hela tiden och äter minst två portioner våfflor till frukost, redan innan Nate har vaknat. 
Hon är dock väldigt glad att hon än så länge orkar lyfta och bära på Nathaniel för att busa med sin lille grabb är det absolut bästa hon vet. 
Nate börjar bli en stor kille och äter numera fast föda till frukost istället för ur flaska som tidigare. 
Hur söt är han inte? Tycker det syns att han är en Spark även om han är ganska lik Farrow också. 
Farrow lägger ner mycket energi på att Nathaniel ska lära sig att prata innan den nya bebisen kommer och Nate är faktiskt betydligt mycket mer villig att lära sig prata från sin mamma än från sin pappa. Ironiskt med tanke på vem av dem som arbetar som lärare.
29
Dec
2014

Svar: Graviditetstest och ultraljud

 
Jag tänkte att jag tar detta en gång för alla för jag får dessa frågor ofta och jag vet att det kommer att komma ännu mer frekvent framöver så jag ska svara på det nu. 
 
Graviditetstesten är bara poser. Jag får alltså veta att mina simmar är gravida precis som alla andra med ett "pling" när vid myspyset och sedan att hon börjar kräkas. Jag brukar då använda poserna innan hon får större mage. 
 
Dessa poser brukar jag använda: 
"Pregnancy Test" av Nova. 
Själva "graviditetstestet" är en dekor som man laddar ner separat och hittar bland växter sen. Det kan vara bökigt att få den dit man vill. 
För att ladda när klicka HÄR och välj sen "poses test embarazo". 
 
"Incoming!" av ILTDS
Detta är mina nya favoriter! Hen som gjort poserna har också tagit graviditetstestet från poserna ovan och gjort det till en accessoar så att du helt enkelt går in i CAS och väljer den bland accessoarer. Det gör det MYCKET lättare! 
Ladda Ner
 
Angående ultraljud så har jag skrivit om det tidigare, tex här, men det är en mod som lägger till interaktioner till sjukhuset, bland annat att man kan göra abort (aldrig testat) och att man kan göra ultraljud. Här kan man ladda ner den. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa