Simsdeluxe

31
Aug
2013

Guide: Flytta flera hushåll med Nraas Porter

Ni är så extremt många som frågat mig hur jag kunde flytta alla Sparks till en annan värld och behålla alla släktband och svaret heter Nraas Porter! Den kan ni ladda ner HÄR.
 
Eftersom jag inte har någon familj jag vill flytta så får familjen från Spökh i Sunset Valley som får äran att flytta till Twinbrook. 
 
Klicka er ut i Kvartersläget och klicka sedan på den gröna symbolen för ditt aktiva hushålls hus. 
 
Klicka in på Nraas -> Porter -> Packa
 
Då kommer denna rutan att komma upp. Här väljer du de hushåll/familjer som du vill ha med i flytten. Det aktiva hushållet är det som syns högst upp. Välj den eller de familjer du vill ha med och klicka på Ok. 
 
Då kommer du hit. Jag valde bara familjen Spökh och detta är alltså deras släkt och familjemedlemmar. Här väljer du de simmar du vill ha med från de familjer du valde. Klicka på ok. 
 
Välj vad du vill döpa sparningen till. Förslagsvis namnet på familjen. 
 
Vänta..
 
Förhoppningsvis dyker den här rutan upp här! 
 
Ut i kvartersläget bara. Spara dit gamla spel ifall någon går fel. Starta ett nytt spel i staden du vill flytta alla till. 
 
Nu ska du inte välja att flytta in familjen direkt utan att välj ett existerande hushåll i staden. 
 
Inne i detta hushållet letar du reda på ett tomt hus som du vill flytta in din familj i. Klicka på huset och välj sen Nraas -> Porter -> Packa Upp
 
Här kommer alla familjer som i någon form finns i familjekorgen. Du ska välja den som heter Nraas: Namnet på det du döpte familjen till när du packade ihop den. 
 
Vänta.. 
 
Det fungerade! HURRA! 
 
Välj ändra stad. Spara om du vill, annars fortsätt bara. Det sägs att spelet inte ska vara pausat när du gör detta steg. Jag vet inte om det spelar roll men det är väl bäst att lyda. 
 
Som ni ser har Familjen Spökh flyttat in i huset jag valde så jag väljer att växla till detta hushåll. 
 

Och här är familjen med släktbanden kvar! Hade jag valt flera familjer hade Porter automatiskt flyttat ut de andra familjerna i lediga hus i staden. 

Hoppas att detta hjälpte er! 

 
 
30
Aug
2013

PGC Generation 2 - Del 7

Huset familjen bor i har en inredd vind som jag valde att göra om till Rileys rum. Här tror jag att han kommer att trivas! 
 
Både Anya och Hayden är helt galna i sin lille pojke och lämnade honom inte ensam många minutrar. 
 
Riley växte fort och det visade sig att han inte hade de rätta generna för att bli arvinge. Han ärvde Anyas lila ögon men sin mormors hårfärg. 
 
Medan Anya tar ett glas.. juice(?) så kämpar Riley på med att lära sig gå i Gå-stolen. Anya njuter fullt ut av mammaledigheten även om hon lätt kan bli lite rastlös.
 
Anya, som egentligen inte tycker om barn, är helt överväldigad över känslorna för sin son och älskar att busa med honom och få honom att skratta. 
 
Även Hayden är otroligt svag för sin son och busar mer än gärna med honom. 
 
Det är inte utan att de börjar fundera på att ge Riley ett syskon att umgås med. Anya har ju själv 11 syskon och även om hon inte vill ha fullt så många barn kanske så vet hon hur härligt det är att ha syskon att vända sig till.
 
En tidig morgon hördes konstiga ljud ifrån Zafrinas sovrum och Anya och Hayden rusade in för att se vad som stod på. Det visade sig att Zafrinas tid på jorden hade tagit slut.. 
 
Anya blev alldeles förskräckt och kunde inte annat än att skrika rakt ut av sorg. Hennes älskade mamma!
 
Liemannen kom och även fast Zafrina bönade om lite mer tid så var han stenhård. Zafrina hade gjort sitt på jorden och skulle nu försonas med William. 
 
Jag måste erkänna att det kändes väldigt tomt när Zafrina gick bort för även om William var grundaren i min PGC så har Zafrina liksom varit navet i min PGC så här långt. 
 
Samtidigt som Zafrina gick vidare så dog familjens ullråtta Dexter. Hayden, som lät Anya vara ifred lite, sörjde ullråttan som alltid varit ett så glatt sällskap. 
 
Han fick sällskap av självaste liemannen som kunde ta Zafrina utan problem men tydligen är svag för djur.. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa