Simsdeluxe

25
Jun
2013

PGC Generation 1 - Del 24

Slapparedagen är här och den vill William fira tillsammans med hela sin familj! Så han ringde upp alla sina barn och bjöd in dem till ett poolparty! 
 
Först i poolen var Zander som råkade snubbla på trampolinen och gjorde ett riktigt magplask. 
 

Eftersom Zafrina bemästrat matlagningsfärdigheten var det hon som stod vid grillen. Hon valde att bjuda på lax eftersom vissa barn inte äter kött. 

 
De första gästerna att komma var Ambra och hennes man Jamil och Zion! 
 
William välkomnade alla till poolpartyt och bad dem känna sig hemma vilket inte var något större problem eftersom det varit alla barnens hem tidigare. I bakgrunden ser vi att även Zachary har anslutit sig. 
 
Zafrina var jätteglad över att se så många av sina barn på samma gång! Tjejen i rosa bikini är Ava.
 
Mot kvällningen utmanade de yngre barnen sina storasyskon på vattenballongskrig! Först var det bara April, Ava och Zander.. 
 
Senare anslöt sig även Zion och Zebastian och ännu senare var också Alexis och Ambra med och kastade vattenballonger. 
 
William njöt av att få umgås med så många av sina barn och passade på att prata lite med sin förstfödde. Zachary blir snart vuxen sim och William och han är ju arbetskamrater så de pratade mycket jobb. 
 
Mycket sent på kvällen, nästan vid midnatt, kom Adele och Zayn hem från sina internatskolor! William ville att de skulle vara kvar där med Zafrina ville ha hem sina tonåringar så det fick bli så. Här är Adele, visst är hon söt? Tycker hon är ganska lik William! När de växte upp till tonåringar fick Adele egenskapen Romantisk och Zayn fick Vegetarian
 
På morgonen sen var det dags för Zanders födelsedag! Han var mycket nöjd med detta för han visste att han om bara några dagar skulle få flytta hemifrån och börja sitt liv på egen hand.
 
Alla hemmaboende syskon firade honom innan de sprang iväg till skolbussen. I bakgrunden ser ni Zayn som också han är tonåring nu såklart. 
 
Zander växte upp och fick egenskapen Fostrande. Hans livslånga önskan är "Bada i Pengar".   Vi får väl se hur det blir med den saken.. 
23
Jun
2013

PGC Generation 1 - Del 23

Dagarna går hemma hos familjen Spark och ingenting speciellt händer. Zafrina och William lägger mycket tid på sina trillingar och vetskapen om att detta är deras yngsta barn skrämmer Zafrina lite medan William tycker det är ganska skönt att sätta punkt nu. De är ju inga ungdomar längre. 
 
Eftersom Anya är arvingen i familjen och den som ska föra vidare arvet lägger William lite mer energi och tid på henne. Han tycker det är viktigt att hon får en ordentlig grund att stå på. Vid det här laget är han väl medveten om att när de väl blir tonåringar så kan man inte göra så mycket mer.. 
 
Trillingarna är ganska glada att de har varandra. De har alltid en lekkamrat liksom. Här leker Zebastian och April med lekbordet. 
 
Alla barn är ju olika. Zander skiljer sig ganska mycket från de övriga barnen i familjen. Inte ens Zafrina verkar få grepp om honom. Han är tystlåten och mycket för sig själv. Här samtalar de om något som vardagligt som läxor.
 
Ibland bjuder han dock till! Här äter han frukost tillsammans med William och de pratade om tv-spel, ett gemensamt intresse de har.
 
Med sex utflyttade barn försöker Zafrina hålla kontaken via telefon och chatt. Här pratar hon med Aimee som nyligen skaffat sig en ny kamera. 
 
William börjar ju jobba tidigt på mornarna men brukar ändå gå upp en timme tidigare än vad han behöver för att få lite egentid. Det är ju omöjilgt när barnen är vakna men när alla sover passar han på att spela tv-spel. 
 
Trillingarna växer för varje dag som går och Anya har lärt sig både gå och prata! 
 
å, tillslut så var det dags för trillingarna att lämna småbarnsstadiet och bli barn! Som ni ser så har William äntligen lyckats bli austronaut och då också klarat av sin livslånga önskan!
 
Och växte upp till egna individer gjorde de absolut! April fick egenskapen Tankspridd, Zebastian fick Kleptoman och Anya fick Djurälskare. Ska bli spännande att se när de blir tonåringar sedan vad de blir för individer!
 
Nu börjas det igen! Zafrina är expert på att skälla på sina barn! 
 
Föräldrarna gav trillingarna en fågel i födelsedagspresent. Minns dock inte vad Zebastian döpte hen till. 
 
William har gått och blivit åldring också och med det fick han skaffa sig ett par glasögon. Han arbetar dock fortfarande som austronaut men funderar starkt på att gå i pension.
 
Zebastian är duktig och gör läxorna innan skolan börjar! 
 
Tyvärr missade han istället skolbussen och blev utskälld av Zafrina för det.. 
 
På eftermiddagen vid middagen pratade William med Anya och Zebastian om att han tyckte de kunde börja hjälpa till hemma lite för att komma på plussidan igen hos Zafrina. Ta ut soporna och så. Zebastian och Anya bara tittade ner i bordet..  
10
Jun
2013

PGC: Spark Släktträd

Ni var flera som ville se familjens släktträd. Jag håller på med ett mer avancerat släktträd som ni ska få se så fort det blir klart men tills dess har vi detta: 
 

Som ni ser så är det "prickar" på flera av de äldre syskonen vilket visar att de är i förhållanden.

Zachary är tillsammans med en kvinna som heter Rajita
Aimee är fortfarande tillsammans med Rudolph
Ambra är gift med Jamil
Alexis är förlovad med en kille som heter Evan och de har en son, Olle.
Zion (som numer heter Elmesund-Spark i efternamn) är gift med Ramona.  

.. som ni ser på bilden har trillingarna växt upp också. Kommer ett inlägg om det ikväll eller imorgon.

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa