Simsdeluxe

30
Apr
2014

WCIF #12

Så, jag har fått en hel del frågor, främst om saker mina simmar haft på sig eller så, som jag inte hunnit svara på ännu så jag har samlat ihop de frågor jag hittade som var obesvarade sen min senaste WCIF och tänkte helt enkelt svara på dem nu. :-) Har du ställt en fråga som inte blivit besvarad så kan du väl ställa den igen och länka till inlägget där saken du vill hitta finns. 
 
Jag hade föresten tänkt köra lite chatt med dem som vill på lördag mellan 19.00 och 20.00 på kik! Jag har förstått att de flesta i er ålder har kik så då tänkte jag ha små "chatter" där då och då. Självklart finns jag där alltid men skriver man till mig på ej utgivna tider så kan jag inte garantera svar. Låter det najs? Jag kallar mig "Simsdeluxe" där. :) 
Svar: Bebissängen är ifrån TSR och tavlorna med bokstäver har jag svarat på var de är ifrån tusen gånger. Kolla tidigare WCIF. 
Svar: Lucas hår är ifrån Simsxolove

Svar: 
Tack!
Sparkdräkten kommer ifrån bigbangsimory och håren finns:
Toby- Osäker, tror att det är från ett expansion.
Julie - Paintstroke
Freya - Sjokosims
Emily - Afterdusk Sims
Lucas - Simsxolove
Hayden - Beaverhausen
Anya - Tror det kommer ifrån Eternila eller Anubis men hittar det ej, tyvärr. 
Milo - Universitetsliv
 
Svar: Det är modden Woohooer som gör att tonåringar kan bli gravida. :) 
Svar: Det är en accessoar som tillhör posen. Den finns hos Nova Sims. (Sidan är på spanska)
Svar: Tröjan vet jag inte, men mönstret finns HÄR, kjolen är från Modish Kitten och skorna från Pixicat
Svar: Det är en outfit som finns HÄR
Svar: Aprils hår finns hos Beaverhausen och Nichos är samma som Lucas ovan. 
27
Apr
2014

Välkomna!

Åh, vad roligt det känns att äntligen får visa er vad jag pysslat med hela vintern och våren! Från och med nu är tanken att vi ska hänga här. Jag kommer ha större möjligheter att expandera och göra lite så som jag vill här till skillnad från hur det var på bloggplatsen. Man kan säga att Simsdeluxe växte ur sina kläder, helt enkelt. 

Allt är inte 100% klart, det är lite småfix kvar att göra men det är nog ingenting som ni kommer märka så mycket av. Har ni några frågor kring flytten eller kring nya sidan så får ni jättegärna ställa dem i en kommentar. 
Skulle ni stöta på något ni tycker ser märkligt ut får ni gärna rapportera det till mig, så att jag kan fixa det. 
 
Tanken är att ni ska finna i princip alla blogginlägg från januari 2013 och fram till idag här så att arkivet ska vara hyffsat. Detta är dock en av de saker som kommer ta lite tid. Gamla bloggen kommer ju dock finnas kvar. 
 
Designen står inte jag för utan det är fantastiska Lina som har fixat den åt mig efter otaliga mail skickade oss emellan. Vi båda hoppas att ni ska tycka om den. Jag har försökt att tänka på vad ni svarade i undersökningen jag hade när jag har utformat mina önskemål. 
 
Det ordentliga uppdateringen borde komma igång i mitten på veckan, ska få ordning på lite småfix först men sen kör vi! 
 
psst! Detta räknas som en ny blogg vilket betyder att ni som följer mig via bloglovin får följa om. Klicka på plusset i huvudmenyn eller klicka här!
 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa