Simsdeluxe

31
Aug
2016

Livstecken

Vill bara kika in här och visa att jag lever. Kommer behöva pausa ett tag till, jag har inte startat min stationära dator en enda gång sedan jag flyttade för över två veckor sedan och det är nog snart en månad sedan jag spelade sims. Så fort jag börjar komma in i rutiner så hoppas jag att jag ska få tid att spela och sedan kunna uppdatera er. 
 
Till er som vann i min giveaway - jag skickade era spel i förra veckan, förhoppningsvis har de kommit fram när ni läser detta. Ni som vann posters kommer få dessa hemskickade senare i höst i ett separat paket. 
 
I övrigt så vill jag bara berätta att jag mår bra, trivs på mitt nya jobb och i min lägenhet men att jag skulle behöva några extra timmar på varje dygn. 
 
Ta hand om er kompisar!

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa