Simsdeluxe

30
Nov
2014

PGC Generation 3 - Del 19

Nu när Lucas blivit vuxen så är ett alternativ för honom att gå på universitetet. Han har fått ett anslagstest skickat till sig som han gjorde och det gick väl hyfsat men han känner sig inte alls sugen på att resa iväg och plugga ännu mer nu när han äntligen är fri från skolan. Han bestämmer sig för att han ska försöka hitta ett jobb istället. 
Så är det dags för Lucas student! Hela familjen är självklart på plats och Lucas var lyckligare än lyckligast. Han blev utsedd hederstalare och höll ett tal till sina klasskamratater som alla tyckte var både rörande och roligt. 
Sedan åkte familjen åt olika håll. Emily åkte på ett uppdrag på tjejernas skola, tjejerna åkte till sina extrajobb, Noah åkte hem till Texas och Lucas han åkte självklart och firade med sina kompisar. 
26
Nov
2014

PGC Generation 3 - Del 18

Det är Lucas födelsedag och familjen har bjudit in släkt och vänner på lite fest. Noah står och skrattar tillsammans med sin mamma om hur det gick till när Lucas föddes. Båda två tycker att det är skönt att det kan skrattas åt det nu för när det väl var så var det ingen som skrattade. Kommer ni ihåg storyn kring Lucas och hans födelse? 
Lucas själv var väldigt glad över att se sin mormor på plats! Hon har själv nyligen fyllt åt och Lucas har en alldeles speciell present till henne. Ett inramat fotografi av hela familjen. Anya blev väldigt glad över gesten. 
Emily var väldigt glad över att se sin storebror Milo och hans fru Rita på plats. De har, precis som Emily, tre barn själva och fullt upp med sin egen familj. 
Så var det dags att blåsa ut tårtan och Lucas vet inte om det är han eller hans farmor som är mest exalterad egentligen? 
 
Oavsett vad så är han glad över att se att så många släktingar har kommit för att fira honom på hans dag. Hur många gäster känner ni igen? 
Så växte han upp till slut! Han blev verkligen en stilig ung man och han fick egenskapen Händig och hans livslånga önskan är att bemästra färdighetena Logik och Händighet. 
Sedan firade de Lucas långt in på natten. 
 
Egentligen så borde Generation 4 påbörjas i nästa del men det kommer bli någon eller några delar till med G3 och sen i samband med att Lucas flyttar hemifrån så startar jag G4. 
22
Nov
2014

PGC Generation 3 - Del 17

 Tiden har gått fort och tvillingarna har nu växt upp till tonåringar! Luna fick egenskapen Kattperson och Lucia fick egenskapen Bokmal. 
 
I samband med detta så bestämde sig föräldrarna för att det var dags för ett familjefotografi. Här kan man verkligen se hur Lucas är en kombination av sina båda föräldrar medan Lucia är väldigt lik Emily och Luna är en kopia av sin far. 
 
Lucia till vänster och Luna till höger. 
 
Emily har tröttnat på stanken ifrån Texas och satte sin make i arbete. Varken Noah eller Texas uppskattade nog badet särskilt mycket.. 
Emily spenderar ganska mycket tid med att förbättra sina färdigheter. Speciellt matlagningsfärdigheten är hon ivrig med att förbättra så att hon kan bjuda sin familj på lite mer avancerade rätter. 
Sommaren har anlänt och Noah passar på att leka med Texas utomhus medan barnen är i skolan. Ni kan ju gissa vem som vann den där dragkampen.. ;)
 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa