Simsdeluxe

31
Okt
2013

Önskesim: Blaine Lac

Blaine Lac önskad av Yolanda
"Blaine har alltid varit snäll, men inte många har sätt det. Han älskar konst,musik och allt som har med det att göra! När han var liten hände en olycka och nu är han livrädd för vatten. Han var ganska ensam till han mötte Chris."

Vardag | Pyjamas | Finkläder | Badkläder | Utomhuskläder | Träningskläder
 

Jag vill uppmärksamma er alla på två saker kring mina simmar.

1. Jag använder sliders och vill ni att de ska se exakt likadana ut så finns mina sliders att ladda ner här. Det är omöjligt för mig att memorera vilka sliders jag använder när. Vill du inte ladda ner sliders så får du se till att inte mixtra med simmens utseénde för då kan det bli knepigt. INGA EXTRA SLIDERS ANVÄNDA PÅ BLAINE!
2. Jag använder defaultögon på mina simmar (om jag inte skriver något annat) vilket betyder att simmarna har dessa ögon när jag fotar dem. Dessa ögon kommer inte med när ni laddar ner dem men vill ni ha samma ögon på era simmar så använder jag Oh My Eyes! som finns att ladda ner HÄR 

Blaine är helt CC-fri så det finns ingen CC-lista till honom. 

Vill du ladda ner Blaine?
Sims3pack

 
 
 

 

31
Okt
2013

FRÅGESTUND

Jag har haft Simsdeluxe i ganska precis 1½ år och är det något jag märkt så är det att vissa saker fungerar bättre än andra. Den här tävlingen jag har haft pågående ett tag nu är jag nog den första att erkänna att den blev en flopp så jag har bestämt mig för att avblåsa den. 
 
MEN! Jag tycker det vore trist att ni skulle bli utan den utlovade frågestunden för jag vet att ni är flera som sett fram emot den. Så därför så har jag en frågestund från och med NU. Ställ frågor om precis vad du vill. Om mig, om sims, om mig och mitt spelande, om saker i mitt spel. Alla frågor är välkomna så ska jag försöka mig på att svara på dem bäst jag kan. Dessutom så får ni välja om ni vill ha svaren i en video eller i ett inlägg. Yes, ni läste rätt. Jag erbjuder nu svaren på era frågor i en video - där ni får se mig. (som om det skulle vara värsta grejen, haha!)
Så, ställ dina frågor i en kommentar till det här inlägget och se till att rösta i pollen nedan. 
Jag har frågestunden till på söndag till och börja med så får vi se hur mycket frågor det kommit in tills den. 
Klara, färdiga, kör! 
 
 
31
Okt
2013

Ladda Ner: Boyfriend Blazer av Modish Kitten

Från och med idag och till söndag så kommer jag inte ha samma tid att blogga och svara på kommentarer som tidigare för jag jobbar under dessa dagar i The Sims montern på Gamex. Så, om du ska på Gamex så kom fram och hälsa och spela lite In i Framtiden. :-) 

Denna blazer från Modish Kitten såg jag på tumblr och den skulle passa jättebra som arbetskläder till någon som jobbar inom politik eller liknande. Vet tyvärr inte om den finns tillgänglig för det men ändå. 

 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa