Simsdeluxe

02
Sep
2014

PGC Generation 3 - Del 3

Jag tog några dagar borta från bloggen för att hinna med det verkliga livet och allt sånt där tråkigt vuxentjafs som man måste göra ibland men nu är jag förhoppningsvis tillbaka! 
 
Vardagen fortlöper i sin sakta mak hemma hos familjen Spark och Lucas trivs ganska bra med sitt liv. Han är extra lycklig över att hans pappa och mamma äntligen bestämt sig för att ta sin relation på allvar och att hans pappa numera flyttat in och bor hos dem. I övrigt är Lucas en väldigt lugn kille som trivs bra i sitt eget sällskap och som sköter sig mycket själv trots sin låga ålder. 
 
 
Noah har som sagt flyttat in och hela övergången i hans och Emilys relation från att nyss blivit ihop igen till att bo ihop som en familj har gått väldigt smidigt. Det är som att det var meningen att det skulle vara så. Noah arbetar inom det militära tills han kommer på vad han vill göra med sitt liv och förutom det tycker han det är avkopplande att spela lite spel när han kommer hem på kvällarna. 
 
Både Noah och Emily är överens om att det var bra att de väntade med att ta nästa steg i relation tills dess att de var tillräckligt vuxna för det. Nu är de väldigt lyckliga i sin relation och trivs bra med sin lilla familj. Att ha en relativt stor son tycker de bara är skönt för då hinner de vara unga samtidigt som de är föräldrar. 
 
På sommarens varmaste dag bestämde sig hela familjen för att åka på sommarfestivalen inne i stan så de hoppade in i bilen och gav sig iväg. 
 
Där tvingade Lucas sina föräldrar att vara med i en korvätartävling. 
 
När gonggongen gick var Lucas helt säker på att han skulle vinna över sina föräldrar men allt eftersom så blev det bara svårare och svårare att äta de där korvarna och innan han visste ordet av var det tomt på Noahs tallrik. 
Någon bra förlorare är han inte Lucas så han blev sur och gick därifrån, haha!
 
Noah och Emily gick och åkte lite rullskridskor istället, det var ganska svajigt för båda då ingen av dem hade gjort det särskilt mycket innan. Emily fick dock kläm på det ganska snabbt så hon fick hjälpa Noah lite med balansen. 
 
Lucas gick och fick sig en ansiktsmålning istället. En surfare på kinden fick det bli och han var väldigt nöjd med den när den var klar! 
 
Morgonen därpå hade Lucas kvar sin målning och den var kvar även när han gick till skolan senare på dagen. 
 
När Lucas fyllde år så fick han en ödla av sina föräldrar som han döpte till Rex. Även Noah är mycket road av Rex och hjälper gärna Lucas att mata och städa terrariet. Freya däremot tycker att den är lite otäck. 
 
Som sagt, vardagen har kommit till familjen och de har kommit in i det kända ekorrhjulet där de går till jobb och skola, kommer hem och äter middag, gör läxor och kollar lite på teve innan de går och lägger sig. Emily tycker det är ganska trivsamt medan Noah blir lite rastlös. 
 
Och Lucas han trivs som sagt ganska bra med sitt liv just nu.. 
 
Publicerat 2014-09-02 11:51:54

Kommentarer

Lilly den 2014-09-02 21:26:58

Hej! Har två frågor kring PGC som du kanske har svar på? 1 får man åldras upp bebisar till att bli småbarn direkt? 2 får man skicka barnen på internat? Kram

Svar: Det finns inget i reglerna (vad jag hittar) som säger att det inte är ok. Åldra upp du och skicka iväg!
simsdeluxe.se

Lilly den 2014-09-07 10:10:04

Tack för svar snälla du :D

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa