Simsdeluxe

30
Sep
2013

PGC Generation 2 - Del 11

Dagen innan trillingarna skulle ge sig iväg till internatskolan så hade det kommit väldigt mycket snö så alla stora barn gick ut och lekte i snön. Vissa hade väl valt bättre kläder än andra, om man säger så. Toby och Milo byggde en igloo och Julie och Riley byggde flera snögubbar. 
 
Anya och Hayden stannade dock inomhus med tvillingarna. Anya försökte lära Emily att prata men det gick sådär. Hon är inte rktigt där ännu. 
 
Anya älskar stunden på kvällen och morgonen när hon byter och klär flickorna på skötbordet. Hon tycker det är så mysigt att få börja och avsluta dagarna med sina barn. 
 
Emily och Freya har fått ta över Julie och Tobys rum och eftersom Anya och Hayden sparar för att kunna flytta till ett större hus där alla ska få plats så har de inte råd att göra om det huset de bor i nu. Jag tror dock inte att småtjejerna misstycker speciellt mycket. 
 
Så kom då dagen när trillingarna skulle bege sig iväg till konstskolan och vara borta länge! Anya ansträngde sig verkligen och bjöd på brända pannkakor dagen till ära. Är man uppväxt med en mamma som bemästrat matlagningsfärdigheten så är den kanske inte lika bra hos en själv. Men hon försökte ju iallafall. 
 
Sedan kom taxibilarna och hämtade upp dem och nu kommer de vara borta tills de blir tonåringar. Sen får vi se om de vill komma hem eller om de vill stanna på konstskolan tills de blir vuxna. 
 
Dagen till ära var det Snöflingedagen och Hayden bjöd hem några av Anyas syskon på presentbytarparty. 
 
Måste bara inflika en screenshot jag tog på Anya, hur vacker är hon inte? Vem tycker ni hon är mest lik? Zafrina eller William? Personligen tycker jag att det är väldigt mycket Zafrina i hennes. Speciellt kring ögonen. 
 
Så, gästerna kom och presenthögen växte. Trillingarna hade fått med sig en hög med presenter till konstskolan som de skulle få öppna när de kom fram. Både Hayden och Anya tycker det är otroligt viktigt att de ska känna att de är med i familjen lika mycket som Riley, Emily och Freya som bor hemma. 
 
Så var det dags att byta presenter och Hayden fick ett shackbräde av Anyas bror Zebastian och hans fru Terese som han blev överlycklig över. 
 
Riley blev dock inte så lycklig över regnbågslampan hans föräldrar köpt till honom.. 
 
Presentbytandet fortsatte och alla var nöjda med sina presenter, även Riley som fick en teddybjörn av sin moster April som han tyckte mycket om.  
 
28
Sep
2013

Svar på kommentar

Svar: Du som skickat dessa meddelanden till mig bland kommentarer, frågor och till och med mail - jag har sett, och ignorerat dig, i dagar. Jag trodde du skulle förstå piken men uppenbarligen inte så jag tänkte en gång för alla svara på dessa anklaganden så vi kan få det ur världen. Det är inte så "bara" att göra en önskesim, det tar helt otroligt mycket längre tid än man kan tro. Dels är jag väldigt självkritisk och håller på läääänge för att få till rätt "karaktär" utifrån era önskemål men det är lite fler steg än att bara gå in i cas, dra i lite reglage och byta kläder. 
Först läser jag igenom önskningen och ser om jag behöver ladda ner något CC till simmen, därefter börjar jakten på CC och efter det går jag in i spelet och börjar skapa vilket tar många timmar. När simmen är klar och jag har exporterat hen så ska jag fota simmen och när det är klart ska jag redigera bilder och göra outfitkollage. När jag sedan är klar med det ska jag skriva en CC-lista och göra inlägget till er + ladda upp simmen på mediafire. Det är så himla många fler steg än vissa av er kanske förstår. Därför tar det tid. Jag har faktiskt gjort tre önskesimmar, jag har bara photoshoppandet kvar som, enligt mig, är den tråkiga biten. 

Sedan tror jag att du har missat mina "krav" för hela önskesimsgrejen. Jag tycker om att göra simmar och ni tycker om att få simmar gjorda. Jag gör önskesimmar när jag känner för det och för att jag tycker det är kul. Okej? 

Så, nu hoppas jag få slippa liknande kommentarer i framtiden. 

En oredigerad bild på en kommande önskesim.   

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa