Simsdeluxe

27
Apr
2015

Video: Create a sim #3

Nu ska äntligen allting fungera med bloggen igen! Imorgon är det en vecka sedan det började strula. Jag kommer dock avvakta några dagar med att skriva om "viktiga" saker som tex min PGC tills jag ser att folk börjar hitta tillbaka hit igen. Just nu blir jag deprimerad när jag kollar på besöksstatistiken. :(

Gjorde iallafall en CAS-video idag för det vet jag att ni gillar. Kommer nedladdningslänkar till simmen under morgondagen! (Jag var dum och glömde ladda upp henne och nu hinner jag inte för jag ska iväg)
 

 
26
Apr
2015

Fel på domänen

Det är inget fel på era datorer. Det har varit problem med min domän (Simsdeluxe.se) sen i tisdags och blogg.se säger att de försöker fixa det. Jag kan tyvärr inte göra så mycket mer än att lita på att det stämmer. Man kan komma in på bloggen via simsdeluxe.webblogg.se men jag har mycket svårt att nå ut med den informationen. Vet inte om jag kommer publicera så många inlägg under tiden som bloggen är nere. 
23
Apr
2015

PGC Generation 4 - Del 43

När tonåringarna kom hem från balen så var alla så himla nöjda och glada, förutom Feline. Hon tittade på sina syskon och hur de pratade om allt som hänt under kvällen med glädje och eufori och hon kände inte alls så. Hon var bara glad att kvällen var över. Ibland kände hon att hon inte riktigt passade inte. Att det var något med henne som skiljde sig från andra simmar. 
Några nätter senare så vaknar Connie av att värkarna är igång! Det är dags för bebisen att komma. Nathaniel får såklart panik men Connie är hur lung som helst och mellan värkarna så ber hon honom att plocka fram lite kläder så att de kan åka till sjukhuset. 
Det åker till sjukhuset och lagom till gryningen så lämnar de tillsammans med deras nyfödde lille son. Han föddes med egenskaperna God och Ensamvarg och efter många diskussioner fram och tillbaka så gav de honom namnet Jaxon
Samma eftermiddag var det dags för Angelinas examen. Angelina, som var en himla stolt faster, bar med glädje lille Jaxon ut till bilen. När Lucas kom ner för trappan och såg hela sin stora familj så kunde han inte låta bli att fälla en tår. Där var dem, hans döttrar, sonhustru och inte minst sonson. Han kände sig så lycklig. 
Feline var inte fullt så lycklig över att behöva dra på sig finkläderna ännu en gång och gå på en examen. Farrow flinade när hon gick förbi sin dotter och så sa hon till Feline, lite i förbifarten sådär, att "snart är det din tur Feline!"
Angelina tog examen med hedersbetyg och blev framröstad av sina klasskompisar som "Mest konstnärlig". Hon var himla lycklig. Hennes livslånga önskan är att bemästra både gitarr och målarfärdigheten. 
På hemvägen sen passade Lucas på att fylla år han också. (Det blir en del födelsedagar när de är så många i hushållet) Så nu är både Farrow och Lucas åldringar. Lucas har dock inga tankar på att bli pensionär. Han vill bli rektor först och kämpar på med det. 
Någon annan som kämpar på är Nathaniel som försöker förbättra sin logiska färdighet så att han ska kunna bli befodrad på sjukhuset. Han behöver verkligen pengarna nu när han har ett barn att försörja. 
Connie har bara ögon för sin lille son. Hon är så lycklig och även om hon kanske inte är helt nöjd med att bo hemma hos svärföräldrarna så tycker hon att det är helt okej tills de hittar ett ledigt hus som de har råd med. 
Farrow tycker att det är ganska skönt med en bebis i hushållet. Hon tycker att dem är så mycket lättare att handskas med än de trilskande tonåringarna hon har. När hon behöver komma bort från barnen brukar hon sätta sig och busa med Yoshi ett tag. De kommer himla bra överens de två. 
 
-- 
Nu är det snart dags för trillingarna att bli ungdomar och jag undrar om ni vill att Feline ska gå universitet eller om ni tycker att jag ska börja spela ordentligt med henne direkt. Går hon universitetet så kommer det ta längre tid innan vi hittar en arvvinge eftersom hon inte kommer få barn på uni men å andra sidan så kanske vi få en djupare story om henne. Den enda av mina tidigare arvvingar som gått universitetet är Anya. Rösta gärna nedan och har du någon tanke kring detta så lämna en kommentar. 
Tycker du att Feline ska gå på universitet?
 
 
 
pollcode.com free polls

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa