Simsdeluxe

25
Aug
2014

WCIF #17

Svar: Jag är osäker på om vilket av håren det är du menar, faktiskt. Men det med tofsen är härifrån och det med mössan är ifrån Store. 
 
Svar: Tavlan vet jag tyvärr inte, återkommer i en annan WCIF om jag hittar var den är ifrån. Korgen är faktiskt ifrån Store
Svar: Det har jag svarat på flera gånger tidigare så detta är sista gången jag svarar på det.  De finns HÄR
Svar: De bor i Evansdale County (har jag skrivit något annat är det fel) och den världen kommer ifrån MySimRealty
Svar: Visst blev hon!? Evelyns byxdress kommer ifrån Store och Samuels byxor från Diesel Prylpaket. 
25
Aug
2014

The SIms 4: Launch Trailer

Idag är det 10 (!) dagar kvar tills spelet släpps vilket betyder att vi nu kan räkna ner dagarna på våra fingrar. Jag har bestämt mig för att köpa spelet trots allt, vill inte döma ut det helt och fullt innan jag fått möjligheten att skapa mig en egen bild. Ska du köpa spelet i nästa vecka när det släpps eller väntar du ett tag till? 
 
24
Aug
2014

I mitt spel: Samuel Adams #21

 
 
En natt när hela familjen låg och sov så hörde Samuel någon hålla på med ytterdörren. Han tyckte det hela var märkligt för han visste att grannen som annars kunde kommit hem och förväxlat dörr redan var hemma. Han gick ut i till hissarna för att se vad som stod på och sprang in i en inbrottstjuv! Samtidigt hörde Nicole röster och gick ner för att se efter vad som stod på. Hon såg tjuven och ringde direkt till polisen. Samtidigt så höll Samuel kvar tjuven. 
 
Polisen kom väldigt fort och "tog hand" om inbrottstjuven. Samuel ifrågasatte till polisen hur tjuven ens hade kunnat komma in här med tanke på att porten både skulle vara låst och övervakad. Polisen beklagade det hela och sa att hon skulle ta reda på var det hade gått fel. 
 
På morgonen sen pratade Nicole och Samuel och de kom fram till att de inte kunde bo kvar länge. De ville inte utsätta sin dotter för en så otrygg omgivning som området de bodde i hade blivit. Samma eftermiddag gick de till banken och mäklaren för att diskutera deras alternativ. De ville flytta så fort som möjligt. Lägenheten hade varit perfekt när Samuel hade varit en ung partykille som inte ansvar för någon mer än sig själv. Men nu när de var två unga föräldrar hade läget förändrats och de ville till ett mer lungt och säkert område där de tordes låta Evelyn gå till skolan själv när den dagen kom. 
Det tog bara någon vecka så hade de flyttat. Med hjälp av Samuels lön och ett oväntat arv ifrån Nicoles sida så hade de haft råd med insatsen till ett jättefint radhus. De bodde fortfarande i stadsdelen av Evansdale och de ville inte flytta till förorten ännu. De trivdes bra i stan och Samuel ville gärna ha nära till jobbet så länge det gick. De insåg att ett liv i förorten kunde vara att föredra när de blev äldre och hade bättre inkomst men just nu var det här radhuset perfekt för dem. 
Nu hade de tillräckligt med rum för att Evelyn skulle kunna få ett alldeles eget sovrum. Ett rum där hon kunde tillbringa tid och både Nicole och Samuel förstod att när Evelyn blev äldre så skulle hon inte vilja dela sovrum med sina föräldrar. De insåg att deras tidigare bostad var en ohållbar situation. 
 
Nicole älskade deras nya bostad. Det var inte så stort men i jämförelse med deras förra lägenheten där de hade ett rum och sovloft var detta mer eller mindre en herrgård. Det bästa av allt var att det numera fanns tillräckligt med rum för alla och att det till och med fanns en liten uteplats så att hon kunde låta Evelyn vara utomhus på dagarna. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa