Simsdeluxe

30
Jul
2015

Livestream IMORGON 19.00

Jag tänkte göra ett nytt försök med livestream imorgon 19.00. Jag tänkte spela lite simcity och samtidigt prata om vad som händer i mitt liv, vad som händer med mitt spel och ja, bara snicksnacka med er lite. Jag har tyvärr ingen webcam som funkar så ni får väl stå ut med att enbart kollar på mitt spelande och lyssna på min "ljuva" stämma, haha. 
 
Hoppas att ni vill joina mig imorgon, ni hittar streamen här!
 
 
29
Jul
2015

The Sims 4 Coola köksprylar annonserat!

The Sims 4 teamet fortsätter att spotta ur sig små gamepacks, prylpaket och saker på löpande band. Knappt har vi ens hunnit installera Spapaketet innan de berättar för oss om det nya prylpaketet som har det mycket finurliga, originella och coola namnet "Coola köksprylar". I en blogpost kan vi läsa om detta nya prylpaket som kommer innehålla allting vi behöver för att göra fräsiga kök till våra simmar. Dessutom kommer det en ny glassmaskin som simmarna kan använda (såklart!) och göra 30 olika glassar på. 
 
Till The Sims 2 fanns det ett prylpaket som hette "Kök & Badrum" och det var (och är!) ett av mina favoriter när det kom till prylpaket. Jag ser verkligen fram emot detta. Jag tror att det kan vara riktigt användbart. 
 
Prylpaketet innehåller, som alla andra, nya kläder och hår samt en del möbler. Det släpps 11 augusti. 
De berättar också att vi kommer vi diskmaskiner till våra spel i en ny gratis patch som kommer i nästa vecka. Hurra!
16
Jul
2015

Angående Spark

Hej på er! 

Mitt The Sims 3 krånglar jättemycket just nu så tillsvidare ligger Spark på is, tyvärr. Förhoppningsvis så får jag det att fungera snart igen men jag jobbar på dagarna och imorgon ska jag åka bort över helgen så det blir nog tyst här i helgen. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa