Simsdeluxe

30
Jun
2015

PGC Generation 5 - Del 2

En helt vanlig morgon hemma hos trillingarna. Theodore är alltid uppe tidigast av dem och läser ofta en bok innan han beger sig till sin första lektion. 
Feline är en tidsoptimist och får oftast springa till sin första lektion för att hon snoozat en gång för mycket. 
Till en början är hon aktiv på föreläsningen och både antecknar och ställer frågor. Det gäller dock bara en kort stund för sen påminns hon om den varma sköna sängen hon lämnade.. 
.. och somnar. 
Ashton, som trillingarna bor ihop med, har visat intresse för Feline men hon är inte alls intressad av honom. 
När han upptäcker att Feline inte är intresserad går han och kysser Willow istället. Willow anar ingenting men både Theo och Feline tycker att det är ett ganska märkligt betéende. 
Saga och Bonnie (som också är inneboende) däremot funkar det jättebra med. De är också mest fokuserade på sina studier men har ingenting emot att ha kul på helgerna. 
Feline börjar verkligen att bli duktig på att måla och hon tar ofta kort på sina alster och skickar hem till storasyster Angelina som också hon är väldigt artistiskt lagd. 
En dag så ses Willow sitta på en parkbänk alldeles själv och prata med sig själv. Efter ett tag så ställer hon sig på bänken och börjar skrika, som att hon bråkade med någon, bara det att det inte är någon annan där. 
Feline får ett samtal om det och åker och hämtar hem Willow. Väl hemma så ser hon till så att Willow går och lägger sig och vilar. Sedan går hon ner och pratar med Theo. 
Det pratar länge och Feline berättar om att Willow tidigare på terminen har köpt olagliga substanser. De slår ihop hennes personlighet med hur hon betett sig på senaste tid och kommer fram till att hon antagligen lider av någon form av psykisk sjukdom, kanske schizofreni och/eller borderline. Varken Theodore eller Feline är särskilt insatta och känner att de båda är ute på djupt vatten. Det är dock uppenbart att Willow behöver få hjälp och det kan hon inte få här. Det kommer såklart som en chock att de inte upptäckt det tidigare. Men å andra sidan är hon ju deras tredje hälft. En tredjedel av en enhet. De har alltid delat på allt. 
Theo och Feline kommer överens om att de ska försöka få Willow att pausa sina städer för att söka hjälp hemma. 
29
Jun
2015

Allmän fråga

Hej på er! En liten allmän fråga till er bara. Jag hade tänkt jag skulle uppdatera min "Vanliga frågor" (som jag har i menyn högst upp) och jag undrar om ni har något tips eller önskemål på fråga som ska finnas med där? :)
 
/Sara

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa