Simsdeluxe

30
Sep
2014

TACK + Bild på Spark

Alla inlägg som publiceras är tidsinställda. Jag är tillbaka här i Oktober. Läs mer här. /Sara.
 
Vill passa på och tacka er för allt stöd. Ni kommenterar inte så ofta men när jag behöver ert stöd som mest så finns ni där. Ni är verkligen världens bästa läsare! När ni läser detta så har jag haft en helgalen vecka bakom mig. Jag har hunnit gå på arbetsintervju, vara i danmark och sett Lady Gaga (!!) och just i detta nu (detta inlägg är tidsinställt) så sitter jag nog i en kö utanför Globen och väntar på att få se min andra Gagakonsert. Jag kommer inte sluta blogga men jag kommer kanske lägga om min blogg lite och fokusera mer på vissa saker (typ min pgc) och mindre på andra saker. Får se hur det blir. Vill iallafall TACKA er alla. Ni är så himla fina! 
 Inflikar en bild från familjen Spark också! Tvillingarna har nu växt upp till småbarn och Lucia (som Noah håller i) fick svart hår (skulle tro att den genen kommer ifrån deras mormors mor Zafrina) och är mer lik Emily medan Luna (som Emily håller i) fick samma hårfärg som sin far och i övrigt är hon en kopia av Noah också. Båda flickorna har lila ögon precis som Emily och Lucas. Hur söt är inte den här familjen? Tycker så himla mycket om dem. 
27
Sep
2014

Nedladdningstips: Kläder och hår från Mkitten

Alla inlägg som publiceras är tidsinställda. Jag är tillbaka här i Oktober. Läs mer här. /Sara.
 
En av mina favoritskapare när det kommer till främst kläder är Modish Kitten. De gör kläder som jag oftast tänker att jag skulle kunna ta på mig själv. Därför har jag samlat lite av deras nya grejer i ett inlägg här. Personligen vill jag ha ALLT i mitt spel. 
 
Jag tappade hakan (på riktigt) när jag såg det här håret. Den långa versionen är typ det snyggaste jag sett och jag bara MÅSTE ha detta i mitt spel. Kommer garanterat använda det på en önskesim i framtiden, det vet jag redan nu. Gillar man plumblobs retextures (typ det enda jag använder själv nu för tiden) så har hon tagit sin textur och lagt på dessa hår om man hellre vill ha dem. (Kort/Lång)
 
Dessa kepsar skulle jag tro att ni hittar bland accessoarer. 
 
Snygga tischor med klassiska bandtryck. 
 
Shorts i vintagekänsla. 
 
Tishor i lite större modell med tryck från klassiska tv-serier. 
24
Sep
2014

PGC Generation 3 - Del 9

Alla inlägg som publiceras är tidsinställda. Jag är tillbaka här i Oktober. Läs mer här. /Sara.
En sen kväll får Freya värkar och hon förstår direkt att hennes bebis är påväg. Hon ropar på Emily, som bokar en taxi så att Freya ska få föda på sjukhus. Freya tar sen på sig lite kläder och går ner på nedervåningen och väntar på taxin. 
 
Många tankar snurrar i Freyas huvud när hon på går mot sjukhusets dörrar. Natten har börjat övergå till morgon och solen lyser på trädens orangea löv. När hon satt i taxin så ringde hon Holden, som hon faktiskt är förlovad med nu, och han lovade att han skulle ta sig dit så fort han bara kunde. Efter några timmars arbete så föds sen en liten pojke som får namnet James och han föds med egenskaperna Älskar naturen och Ivrig
Hemma så sörjer Lucas sin ödla Rex som tyvärr dött (han svälte ihjäl!) och även Emily, som inte alls tyckte om ödlan, verkar ta det hela hårt. Det råkar dock vara spökeridagen och Emily har bjudit in släkt och vänner till en liten fest. 
.. det kom dock lite mer folk än vi hade bjudit och det blev väldigt trångt i familjens kök. På bilden ser vi en liten bit av Rita, närmast kameran ser vi Milo och bakom honom står Noahs mamma Sofia samt Emilys morbror Zebastian. Bakom Lucas står Wolden, som såklart var där nu när han har en nyfödd son i huset och in med tallrikar kommer Julie och Toby som ni säkert känner igen. 
 
Hayden var såklart där och Lucas var så glad över att se sin morfar att han gav honom en stor kram. 
Senare på kvällen så kom Kristin, en av Freyas kusiner, över och körde lite bus eller godis. Freya gav henne lite godis och passade på att fråga hur hennes föräldrar mår. Kristin är dotter till Zayn om ni kommer ihåg honom. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa