Simsdeluxe

29
Okt
2015

Nedladdningstips: Kläder till småbarn [Sims 3]

Jag vet att ni länge önskat att jag ska tipsa om lite kläder till småbarn, barn och tonåringar så det tänkte jag att jag skulle göra. I det här inlägget fokuserar vi på småbarn. 
 
 
Shorts + Strumpor (separata nedladdningar)
Overall (denna har ni sett i mitt spel)
Stor tröja + mjukbyxor (även dessa har ni sett i mitt spel)
(kolla gärna in den här skaparens poser också, hen är min favoritskapare av poser!)
26
Okt
2015

PGC Generation 5 - Del 19

För Feline är det viktigt att hålla bra kontakt med familjen så hon bjuder över sina syskon med respektive minst en gång i veckan. Den som hon står allra närmast av de ingifta familjemedlemmarna är Connie. Feline var ju fortfarande ganska ung när Nathaniel och Connie blev ett par så hon ser Connie som sin tredje storasyster. 
Farrow tycker så mycket om när hennes morbröder och mostrar kommer på besök. Hon och Angelina kommer väldigt bra överens och brukar stå och fnissa åt historier som Angelina berättar från deras barndom. Angelina är också den som är allra mest rörd över att Feline valde att hedra deras mor med att döpa sin dotter till samma namn. 
India och Feline är också väldigt imponerade av hur Farrow har hanterat hästköpet. De har förbjudit henne att rida förrän hon är tonåring men det stoppar inte Farrow från att gå ut varje kväll och pyssla om Venus. De börjar båda förstå att Farrows hästinresse inte är något som kommer att försvinna så de uppmuntrar henne att bygga en stark relation till Venus. 
Både India, som fått jobb inom det militära, och Feline tycker dock att det är oerhört viktigt att både Farrow och Ruby sköter sina läxor och är delaktiga i skolan så varje dag när tjejerna kommer hem från skolan så sätter de sig vid matbordet tillsammans och gör läxorna. Farrow är riktigt duktig på språk och naturkunskap medan Ruby är duktig på matematik och fysik.
Saker och ting har börjat gå sönder hemma hos familjen så India, som ändå måste förbättra sin händighetsfärdighet, får plocka fram verktygen och skruva. 
Feline är riktigt nära att bemästra målningsfärdigheten som är en del i hennes livslånga önskan och spenderar extremt många timmar i ateljén hon har. Nu är det riktigt nära! Det går dessutom bra för henne på jobbet och hon leverar nu tavlor till både höger och vänster. 
Farrow är extremt noga med att alltid göra läxorna, även om Ruby inte orkar. Hon är så tacksam för att hennes föräldrar köpte en häst att hon måste sköta skolan som ett bevis på hennes tacksamhet. 
Varje kväll innan hon går och lägger så tackar hon India också för att hon är världens bästa styvmamma och för att de lät Venus bli en i familjen. Farrow och India har verkligen ett speciellt band som jag inte har upplevt att Ruby har med India så det är himla fint att se. 
24
Okt
2015

PGC Generation 5 - Del 18

Hösten har kommit till stan! Tvillingarna vill helst vara inne och leka men India och Feline har tvingat ut dem för att hjälpa till att kratta ihop alla löv som har fallit i trädgården. De tycker att det är viktigt att tjejerna får lära sig att hjälpa till hemma och att saker och ting inte bara sker av sig själva. Till en början så möts de av höga suckar och gnäll men allteftersom inser både Ruby och Farrow att det är ganska roligt att vara ute och hjälpa till. 
.. och när de fått ihop en stor hög så börjar de hoppa och kasta sig runt i den och de skrattar så de får ont i magen för att de har så kul. 
En kväll så tar India med sig tjejerna till hästsportcentret som så många kvällar innan. Farrow och India brukar ju åka dit ganska ofta tillsammans och ibland följer Ruby med. Denna gång så går India in i centret själv och ber tjejerna vänta utanför. 
Efter en stund kommer India ut med en häst! Farrow blir så lycklig när hon inser att hästen ska med dem hem att hon hoppar upp och ner och börjar gråta. EN EGEN HÄST! Alla hennes drömmar har uppfyllts. 
När hon får ställa in hästen i båset för första gången så är hon så himla lycklig. En egen häst! Eller ja, inte riktigt egen för Venus, som hästen heter, är hela familjens. Men det känns som hennes alldeles egna häst. Hon kan inte vänta tills hon blir äldre och får rida alldeles själv. 
Spökeridagen är här och India och Feline har tagit med sig tjejerna till festivaltomten i stan för att gå i spökhuset. Farrow är lite nervös innan hon ska gå in i huset.. 
Feline tyckte att det var lite småläskigt faktiskt medan India, som har egenskapen modig, inte tyckte att det var något speciellt alls. 
.. och stackars Farrow blv så rädd att hon kissade på sig. Ja, det är inte lätt att vara liten alla gånger. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa