Simsdeluxe

29
Maj
2013

PGC Generation 1 - Del 17

Zachary? Nej, det är ju Zion! Zion är löjligt lik sin storebror! 
 
Alexis har länge tjatat om att hon vill ha ett körkort och på Spökeridagen när både William och Alexis ändå var lediga passade de på att övningsköra och på eftermiddagen har Alexis sitt körkort. Hon var överlycklig och tog självklart bilen till skolan dagen efter!
Storasyster och lillasyster. Ambra ligger ordentligt risigt till i skolan och snart tar hon och Aimee studenten så Ava gjorde ett försök att hjälpa Ambra undan sitt IG. Tyvärr tror jag inte det kommer räcka hela vägen.. 
 
Minns ni att Zafrina spydde i förra inlägget? Självklart var hon gravid! Zafrina hoppas på en liten pojke (kan inte direkt döma henne för det, hon har ju trots allt redan fyra döttrar!) och William han mest bara hakar på. Han gillar ju inte barn.. 
 
Med fem tonåringar hemma kan det bli lite mycket ibland så Zafrina tog sig en tripp till Aurora Skies bibliotek där hon passade på att läsa en graviditetsbok. Känns som att hon kanske redan borde ha koll när man väntar sitt sjunde barn men det var ju ett tag sedan familjen hade ett småbarn. 
 
Ambra har hört rykten om att Jamil dejtar en annan tjej så hon ringde och bjöd ut honom på en dejt för att prata igenom var de står. Det visade sig att Jamil inte riktigt var på samma nivå och ansåg att de fortfarande bara dejtade. Ambra vill ju verkligen mer än så men Jamil sa att han inte var redo. 
 
De trivs dock väldigt bra ihop och jag tror jag ska bara ihop dem ordentligt när de växt upp. De avslutade kvällen med att titta på stjärnor på den vackra himlen i aurora skies. 
 
Zion är en riktig nörd och har redan nått upp till nivå 5 i den sociala gruppen. En dag var han sjuk och fick vara hemma från skolan. Då passade han på att spela en massa tv-spel för det är det bästa han vet! 
 
Så var det dags för Zafrina att föda och hon valde att göra detta hemma denna gång. Det blev en liten pojke, precis som hon önskade sig! Han fick namnet Zander (tack för alla namnförslag!!) och egenskaperna Ivrig och Geni. 
 
När han växte upp till småbarn sen visade det sig dock att han inte heller var någon arvinge utan har ärvt både ögon och hårfärg från Zafrina. Det börjar bli lite bråttom att få en arvinge nu då Zafrina och William snart blir åldringar.. 
24
Maj
2013

PGC Generation 1 - Del 16

Ambra och Aimee tog med sig Ava och Zion till höstfestivalen en dag efter skolan. Ambra utmanade sina småsyskon i en pajätartävling och efter ivrigt ätande vann Ava tävlingen! Det var ingen som trodde att hon skulle vinna, hon var ju minst och spädast av dem alla men jodå, Ava stod som segrare!
 
Aimee stod under tiden och spelade gitarr och hoppades på att få lite dricks. Det gick sådär, hon lyckades skramla ihop 5 simleons vilket var 20 simleons mindre än hon ville ha.
 
Ava och Zion gick efter pajätningen spökhuset och när de kom ut var Zion så rädd att han kissade ner sig. Ava däremot, klarade spökhuset utan problem men upptäckte när hon kommit ut att hon hade förvandlats till ett spöke! Hon blev genomchockad såklart och åkte direkt hem. 
 
Ambra ringde sin pojkvän Jamil som kom över och de pratade, upptäckte att de hade gemensamma egenskaper. Sedan kysste de varandra hejdå och skiljdes åt. (Zachary har föresten börjat dejta Jamils mamma, som är åldring. Ingenting jag kan påverka eftersom han inte längre är med i mitt aktiva spel men lite knäppt är det ju!) 
 
En vanlig morgon hemma hos familjen Spark innan ungarna kommit iväg till bussen. De är alla sega på morgonen och de har hänt mer än en gång att de kommit försent till skolan.. 
 
Ava var förkyld och stannade hemma från skolan, något som Zafrina såklart utnjyttjade till att skälla ut sin dotter. De får aldrig nog! Blir galen på henne och William, de gör inget annat än att skälla på sina barn. 
 
Direkt efter att hon skällt ut Ava sprang hon till toaletten och kräktes och jag är ganska säker på att det är ett syskon på gång. Har ni några namnförslag? Pojknamn på Z och flicknamn på A, om ni inte redan hade räknat ut det.
 
Alexis är familjens svarta får. Den enda med bra resultat i skolan och den enda som sköter sig själv. Hon ägnar sig mest åt idrott på sin fritid men önskar kanske ibland att hon var lite mer i gänget bland sina syskon.
 
Så var det tydligen dags för tvillingarna att fylla år igen! Ava var först ut och hon firades med pompa och ståt! Sedan var det Zions tur (förlåt att sakerna inte hunnit ladda här, hade lite bråttom när jag tog bilderna) och även han firades av familjen, såklart! Nu när William och Zafrina har haft sex tonåringar har Zafrina uppnått sin livslånga önskan! 
 
Zion är ju kattälskare och har önskat sig en katt jättelänge. Nu tyckte Zafrina och William att det var dags och de adopterade en liten kattunge till honom som Aimee här är för att hämta in. Så, hälsa på familjens senaste tillskott - Kakao! 
 
Fina Ambra! 
 
Och här är de nu! Zion och Ava Spark! Känns helt sjukt att de redan är tonåringar. Måste blivit något galet med deras åldersmätare eller något. Ava fick egenskapen Flörtig när hon fyllde år och fick också en lite mer tjejig stil. Visst blev hon söt? Zion fick egenskapen Övernaturlig Skeptiker och han fick en mer nördig look. Tyvärr var han tvungen att ha tandställning och glasögon också. Är han inte galet lik Zachary? Vilka av sina föräldar tycker ni de är lika? 
 
19
Maj
2013

PGC: Det nya huset

Tänkte att ni kanske ville se familjens nya hus? Det är sååå fint och helt specialbyggt för familjen! Det är min kompis Christoffer som varit i farten igen. Han ville bygga ett hus och jag behövde ett då jag funderat på att familjen ska flytta länge nu. Jag bara väntade på att Zachary skulle flytta ut. :) 
 
Framsidan
Jag ville inte ha ett enormt hus men ändå tillräckligt rymligt för familjen. Visst passar det dem fint? 
 
Baksidan
Baksidan rymmer alla de utomhusaktiviteter som familjen älskar att pyssla med.   
 
Överblick över nedervåningen
 
Badrummet på nedre plan  
Älskar alla accentfärger som lyser upp!
 
Entré/Hall
Hallen som är helt otroligt välkomnande och vacker! 
 

Köket
Köket är rymligt och passar den stora familjen.
 
Vardagsrummet
Vardagsrummet är kopplat till köket men är ändå ett rum för sig där familjen kan slappa och umgås. 
 
 
William & Zafrinas sovrum
Det stora sovrummet är det enda som är placerat på nedervåningen och passar William och Zafrina så bra! 
 
Barnkammare
Placerat precis bredvid föräldrarnas sovrum finns ett, just nu, tom barnkammare.
 
Överblick över övervåningen 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa