Simsdeluxe

14
Aug
2015

Behöver er hjälp!

Jag skulle behöva er hjälp lite. Jag hade tänkt att jag ska uppdatera min "Vanliga frågor" sektion högst upp på sidan med fler frågor. Den har aldrig blivit riktigt klar så jag tänkte försöka göra klart den nu helt enkelt. 
 
Det jag vill att ni ska hjälpa mig med är frågor som ni skulle vilja se besvarade där. Tänk nu på att det inte ska vara frågor som handlar om specifikt ditt spel eller ett problem som just du har utan att det ska vara frågor som flera personer kan undra över. Tex hur man laddar ner CC eller vad jag har för dator. Ni kan ju gå in och kolla vad det finns för frågor där sedan tidigare och sedan får ni jättegärna komma med förslag i en kommentar nedan. 
 
TACK! 
12
Aug
2015

PGC Generation 5 - Del 14

Samma natt som Feline är hemma hos sina föräldrar och sörjer Farrow så bryter sig en inbrottstjuv in hemma hos Feline och härjar fritt. Lagom till Feline upptäcker det och ringer polisen så hinner tjuven smita iväg. 
Polisen beklagar att de inte fick tag på tjuven och lovar att de ska hålla utkik under natten. 
Feline är deprimerad. Hon är så ledsen. Ingenting i hennes liv går som hon vill just nu och till råga på allt har hon fått veta att Michael, som är pappa till hennes bebis, väntar barn tillsammans med sin FLICKVÄN. De har dessutom tagit Yoshi ifrån henne då någon granne anmält henne för vanvård, vilket såklart inte stämde. Hon bestämmer sig för att flytta in till stan och får tag i en lägenhet ganska snart. 
Livet i lägenheten är ganska ensamt. Hennes kompisar från grundskolan har flyttat ifrån stan och hennes flickvän avskyr henne. De har dock inte gjort slut formellt ännu. Hon spenderar tiden med att göra det man måste och måla. Hon måste ju tjäna pengar. 
En dag kommer Leila över. Hon har fått veta att Feline flyttat in till stan och hon kommer över för att höra hur det är med henne. Feline förklarar att det inte alls är särskilt bra och att hon saknar Leila. Leila berättar då att hon inte kan förlåta Felines otrohet och därför måste göra slut. Feline orkar inte med mer jobbiga saker i hennes liv och ber bara Leila att gå. Hon klarar inte av att ha henne där. 
 
Så, en natt börjar värkarna. Feline önskar verkligen att hon hade haft någon att dela detta med men hon är själv och måste försöka ta sig till sjukhuset på egen hand. 
Hon hinner dock bara ner i lobbyn innan hon inser att hon kommer få föda sitt barn på egen hand. Det visar sig dock vara tvillingar!! Feline, som egentligen inte tycker om barn, blir så rörd av att se sina små för första gången. Flerbördsfödslar finns ju i familjen, Feline är ju själv en trilling så. Hon föder två flickor och hon väljer att döpa den ena efter sin älskade mamma Farrow och den andra döper hon till Ruby. Farrow föds med egenskaperna KlumpigÄlskar värmen och Ruby föds med egenskaperna Virtuos & Modig
Feline trivs med livet efter tvillingarnas födsel. Det känns som att allt det olyckliga som hänt på senaste tiden enbart var för att förbereda henne på det nya livet. Tvillingarna är väldigt olika. Ruby (på bilden) är lugn och ganska nöjd med tillvaron. Hon skriker endast om hon verkligen behöver. Farrow är lite mer uppmärksamhetskrävande och vill gärna bli hållen. Feline älskar sina flickor högt. Det är de tre mot världen nu. 
Även inspirationen för målningen har kommit tillbaka och hon målar tavlor på löpande band som hon sedan säljer vidare. Hon har avancerat och är nu på nivå fyra inom målarkarriären. Hon är dock sugen på att försöka skriva en bok också. Hon skrev en som barn men nu är det längesen hon skrev någonting.  
Tiden går fort och snart har tvillingarna växt upp till småbarn. De är väldigt lika varandra och det visar sig att de har båda rosa hår. Ruby har dock ärvt sin pappas blåa ögonfärg medan Farrow har ärvt Felines ögonfärg. Det betyder att Farrow är arvvinge för generation 6 och den som ska föra generna vidare. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa