Simsdeluxe

15
Sep
2015

PGC Generation 5 - Del 15

Det kommer vara lite hack i min PGC för att jag har varit sämst på att fota. 
 
Här har ni närbilder på tvillingarna. Ruby är på bilden överst och Farrow på bilden under. 
Livet har pågått och Feline har tagit hand om tjejerna, målat tavlor och inte gjort så mycket. Uppbrottet med Leila tog hårt på henne och hon har inte haft några tankar på att bli tillsammans med någon ny. Dessutom fick hon veta att Leila gick vidare och gifte sig med Felines bästa kompis India (som Leila var inneboende hos på universitetet) vilket sårade henne mycket. Men så, från ingenstans så ringer India och frågar om Feline vill ses. Hon berättar att hon och Leila har skilt sig. Det funkade inte mellan dem, alls. Leila hade svårt att lita på India och India hade nog egentligen inte de känslor som behövdes för att äktenskapet skulle överleva. 
Feline blir såklart glad av att träffa sin bästa kompis. De har haft kontakt med varandra under hela Indias äktenskap med Leila och India är gudmor till Felines småtjejer. Feline har ofta tänkt hur bra det hade varit om det hade varit hon och India men vetat att det var både förbjudet pga äktenskapet och också lite farligt med tanke på att de kunde riskera sin vänskap. 
Men när de ses på sin "dejt" så omfamnar India Feline, tittar rakt in i hennes ögon och säger "Det har alltid varit du, Feline." 
Feline kysser India och för första gången på mycket länge tillåter hon sig själv att släppa lös fjärilarna i magen. 
Men vardagen hinner ikapp och India jobbar mycket. Jättemycket. De hinner nästan aldrig ses och Feline känner sig mellan varven ensam. Hon älskar sina tjejer mest av allt men det var inte det här hon hade önskat. Att vara ensamstående mamma, boendes i stans och isolerad från allt. Till råga på allt har hennes älskade pappa Lucas gått bort och hon saknar honom så himla mycket. Han blev aldrig riktigt sig själv efter att Farrow (den äldre) gick bort vilket är förståeligt. De hade ju varit tillsammans hela livet och var ju varandras stora kärlekar. Nu bor några av hennes syskon med familjer kvar i den stora huset där hon växte upp och hon har svårt att besöka dem för hon förväntar sig alltid att det ska dofta av hennes mammas mat när man kliver in genom dörren och att hennes pappa ska sitta i soffan med en bok eller den senaste kursrapporterna. 
När India väl inte jobbar så spenderar hon tiden med Feline. Oftast så ses de på kvällarna när Farrow och Ruby sover. 
En natt när de sitter i bubbelbadet så tittar Feline på India och så säger hon "Det här funkar inte India" 
India tittar på henne oroligt och förstår inte alls vad Feline menar. "Jag måste flytta, tjejerna fyller snart år och kommer ta mer plats och jag orkar inte med att bo i stan, jag vill inte att de ska växa upp här". India ler lite snett och säger "Men då köper vi ett hus på landet då." 
Sagt och gjort, några veckor flyttar Feline och India ihop i ett hus ute på landet. 
Tjejerna älskar India och ser henne nästan lika mycket som en självklar del i familjen som Feline. De har dessutom lärt sig att både gå och prata och både Feline och India är så stolta över dem. 
I det nya huset har Feline en mycket större ateljé där hon kan måla och vara ifred. Hon har ganska mycket att få ur sig med tanke på hur mycket hon saknar och sörjer sina föräldrar så hennes målningar är i nuläget ganska dystra. 
En natt kommer det en inbrottstjuv! India och Feline sover dock på nedervåningen och i samma sekund som India ser något röra sig utanför deras sovrumsfönster så har hon ringt polisen. 
Polisen kommer fort och tjuven hinner aldrig in i huset! India är himla nöjd med att hon ringde så snabbt och får dessutom en belöning från polisen. 
Feline har verkligen kommit in i ett flow och spenderar nästan hela dagarna i ateljén. Som tur är har India sagt upp sig från sitt jobb och tar hand om småtjejerna. Så fort de börjar skolan igen ska hon börja på nytt jobb. 
Allt som allt så börjar det ordna upp sig för Feline. Hon bor ihop med sin flickvän, som också råkar vara hennes absolut bästa vän och de uppfostrar tillsammans Ruby och Farrow. Det går bra för hennes tavlor och hon tjänar stora summor på målningarna. Ja, hon börjar till och med känna sig lycklig igen. 
 
Publicerat 2015-09-15 18:27:17

Kommentarer

Bella den 2015-09-15 20:37:45

Aaaah blev så himla glad när jag såg att du publicerat på din blogg!! Bara så du vet så är din pgc den BÄSTA jag känner till i alla fall! Tack för att du delar med dig av den, det är faktiskt super kul att läsa!

Lovisa den 2015-09-16 12:23:01

Ååå, äntligen är de tillbaks och vad roligt att det faktist går bra för Feline för en gångs skull💖💖

Tove den 2015-09-20 15:39:22

Så underbar del! India verkar som en jättefin person :)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa