Simsdeluxe

26
Okt
2015

PGC Generation 5 - Del 19

För Feline är det viktigt att hålla bra kontakt med familjen så hon bjuder över sina syskon med respektive minst en gång i veckan. Den som hon står allra närmast av de ingifta familjemedlemmarna är Connie. Feline var ju fortfarande ganska ung när Nathaniel och Connie blev ett par så hon ser Connie som sin tredje storasyster. 
Farrow tycker så mycket om när hennes morbröder och mostrar kommer på besök. Hon och Angelina kommer väldigt bra överens och brukar stå och fnissa åt historier som Angelina berättar från deras barndom. Angelina är också den som är allra mest rörd över att Feline valde att hedra deras mor med att döpa sin dotter till samma namn. 
India och Feline är också väldigt imponerade av hur Farrow har hanterat hästköpet. De har förbjudit henne att rida förrän hon är tonåring men det stoppar inte Farrow från att gå ut varje kväll och pyssla om Venus. De börjar båda förstå att Farrows hästinresse inte är något som kommer att försvinna så de uppmuntrar henne att bygga en stark relation till Venus. 
Både India, som fått jobb inom det militära, och Feline tycker dock att det är oerhört viktigt att både Farrow och Ruby sköter sina läxor och är delaktiga i skolan så varje dag när tjejerna kommer hem från skolan så sätter de sig vid matbordet tillsammans och gör läxorna. Farrow är riktigt duktig på språk och naturkunskap medan Ruby är duktig på matematik och fysik.
Saker och ting har börjat gå sönder hemma hos familjen så India, som ändå måste förbättra sin händighetsfärdighet, får plocka fram verktygen och skruva. 
Feline är riktigt nära att bemästra målningsfärdigheten som är en del i hennes livslånga önskan och spenderar extremt många timmar i ateljén hon har. Nu är det riktigt nära! Det går dessutom bra för henne på jobbet och hon leverar nu tavlor till både höger och vänster. 
Farrow är extremt noga med att alltid göra läxorna, även om Ruby inte orkar. Hon är så tacksam för att hennes föräldrar köpte en häst att hon måste sköta skolan som ett bevis på hennes tacksamhet. 
Varje kväll innan hon går och lägger så tackar hon India också för att hon är världens bästa styvmamma och för att de lät Venus bli en i familjen. Farrow och India har verkligen ett speciellt band som jag inte har upplevt att Ruby har med India så det är himla fint att se. 
Publicerat 2015-10-26 12:02:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa