Simsdeluxe

10
Okt
2015

PGC Generation 5 - Del 17

Denna delen innehåller ungefär dubbelt som mycket bilder som en vanlig del brukar göra. Hoppas ni ska gilla den. 
 
Det är Feline och Indias bröllopsdag! De hade varken tid eller pengar att hyra en kyrka på så de har möblerat om garaget istället. En av de första gästerna att komma är Felines svägerska Connie. Hon och Nathaniel väntar sitt tredje barn och Connie är redo att föda när som helst nu. 
Dags för vigsel! Feline tittar ut över stolarna de ställt upp i garaget och det värmer i hjärtat när hon ser familjemedlem efter familjemedlem komma. Alla syskon utom Willow kunde komma och även om Feline vet att det är pga av Willows psykiska instabilitet som hon inte vill vistas bland mycket folk så känns det lite jobbigt att hon inte är där. 
Gästerna ramlar in en efter en. Självklart var både Angelina och Lars där. Även deras äldsta dotter Zoe kom. 
Tvillingarna är klädda i matchande klänningar och Feline tycker att de är så söta i sina små finklänningar. 
Då var det dags! Både India och Feline avlade sina äktenskapslöften och lovade varandra trohet och att stå vid varandras sida i vått och torrt. Ingen av dem kunde slita ögonen från varandra. 
Tvillingarna var så lyckliga för att deras mamma hittat någon att leva livet med och som dessutom var hennes bästa vän, de grät genom hela ceremonin. 
När de skulle byta ringar kunde inte Feline att sluta le. Hon insåg att hon måste se ganska dum ut men det spelade ingen roll, hon var så himla lycklig! 
Så satte hon på ringen på Indias finger och de både kände att detta var bara början på resten av deras liv ihop. 
Inte ett öga var torrt när ceremonin började närma sig slutet. Alla visste hur tufft Feline hade haft det efter universitetet och att se lyckan i brudparets ögon gjorde att allting kändes perfekt. 
Fru India och Feline Spark. 
Farrows favoritdel var när hon fick kasta risgryn på brudparet. 
På vägen till bröllopstårtan fick Feline se att hennes faster, Luna, lyckats komma och hon blev så glad att se henne. 
Så var det dags att skära tårtan. Feline önskade att hennes föräldrar hade varit här och sett detta men hon var nästan säker på att de tittade på från himlen.
Lite försenat kom Felines bror Theodore och India är väl inte riktigt van vid att de flesta av Felines släkt är superkända så hon blev lite starstuck. 
Så började middagen och Zoe hon började dansa nästan direkt. 
Dags för fotografering! De började med att ta ett familjefoto. Detta foto ska upp på väggen hemma hos familjen. 
Och sedan ett gruppfoto på de gäster som var kvar efter ceremonin. Från vänster: Nathaniel med fru Connie, Stefani och Theodore, Feline, India, Angelina och hennes man Lars, Felines fastrar Luna och Lucia och så lite framför Angelina och Lars dotter Zoe samt Farrow och Ruby. 
Efter fotograferingen var det dags för party. Connie hade med sig en keyboard som hon spelade på och de övriga gästerna dansade för glatta livet. 
Feline dansade med sin systerdotter Zoe. Hon kan inte fatta att Zoe redan är tonåring. Det var ju alldeles nyligen som Angelina och Lars kom hem med henne från sjukhuset. 
Bröllopsfesten dock dock ganska abrubt när Connie fick värkar. Panik utbröt ett tag men det lugnade sig när Nathaniel hittade bilnycklarna. De åkte till sjukhuset och framåt morgontimmarna fick de sin tredje son som de döpte till Brandt. 
 
Psst! Jag har uppdaterat familjens släktträd på familyecho så att alla syskon och syskonbarn finns med. Ni kan se det HÄR. Jag uppdaterar det kontinuerligt. 
Publicerat 2015-10-10 14:35:00

Kommentarer

Anonym den 2015-10-08 17:02:07

Gud vad vackra Feline och India är tillsammans❤️

LIlla sims älskaren den 2015-10-10 08:05:12

Åh jag älskar familjen spark och att få se hur dem utvecklas som familj hela tiden <3

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa