Simsdeluxe

08
Okt
2015

PGC Generation 5 - Del 16

Ruby har ärvt Felines konstnärsintresse och ibland får hon vara med och måla när Feline arbetar. Feline tycker att det är jättekul att en av hennes flickor faktiskt tycker att det är roligt med konstnärslivet och uppskattar tident tillsammans med Ruby i ateljén. 
Farrow å andra sidan har bara en enda sak på hjärnan - HÄSTAR. India följer med Farrow till hästsportscentret då och då och kollar på hästar, tävlingar och umgås. India uppskattar verkligen att umgås med Felines döttrar och att de accepterar henne så bra som "den andre vuxna". Farrows högsta dröm är att äga en häst och familjen har faktiskt ett litet stall på tomten med India och Feline är överens om att Farrow måste bli lite större innan hon kan få en häst. 
I övrigt så är det mycket vardag hemma hos familjen Spark/Stapleton. India har fortfarande inte kommit på vad hon vill arbeta med så hon är hemma om dagarna och Feline jobbar ju hemifrån. Hela familjen äter alltid middag tillsammans och diskuterar dagen som varit. 
Tjejerna älskar sitt rum och spenderar mycket tid där. En kväll fick de det stora ansvaret att vara hemma själva medan Feline och India gick på en dejt. De spenderade kvällen med att spela tv-spel och leka i sitt rum innan de gick och la sig på utsatt tid som de hade lovat. 
India och Feline gick till en karaokebar och hade riktigt roligt ihop. Det var längesen de umgicks på tu man hand, det blir lätt att man fastnar i ekorrhjulet när man har två barn i hushållet. Men denna kväll var det bara fokus på varandra. De sjöng gamla låtar från deras universitetstid och skrattade nästan lika mycket som de sjöng. 
Rätt vad det är så säger India till Feline att vänta lite, sedan går hon ner på knä och tar upp en ring ur fickan. Feline trodde aldrig att hon skulle gifta sig, det har aldrig varit något som intresserat henne men när India stod där med ringen i handen så kändes det självklart. Det var klart de skulle gifta sig!
Feline tackade ja och gav sen India en stor varm kram. De gick sedan iväg till övervåningen för att prata, något de inte hann med vanligtvis. 
India berättade att hon verkligen tycker om tvillingarna och att de verkar trivas med henne. Det värmer i Felines hjärta att de har en annan vuxen att se upp till. En annan vuxen med andra tankar och infallsvinklar. De pratade sen om Michael, barnens pappa och India berättade att hon fått för sig att han tror att det kan bli något mellan Feline och honom och att hon känner sig lite svartsjuk. Feline medgav att han gett några inviter men lovade att hon skulle prata med honom. 
Redan samma kväll åkte hon hem till Michael för att prata. 
Hon sa det att hon gärna ser att han är en del av tvillingarnas liv men att det aldrig kan bli något mellan honom och Feline. Hon berättade också om India och att de skulle gifta sig. Michael medgav att han hade haft förhoppningar om att det skulle bli något mellan dem och att han hade svårt att nå ut till tvillingarna. Feline sa bara att det är hans förlust, tvillingarna har massor med bra vuxna runt sig. 
Samma natt kunde inte Feline sova, det var alldeles för mycket tankar i huvudet så hon var uppe hela natten och målade på en tavla istället. 
Publicerat 2015-10-08 17:08:00

Kommentarer

Erika den 2015-10-09 19:09:21

åååh vad kul med nya inlägg! det känns som att det nästan är bara du och jag kvar nu som bloggar om sims 3... vi får hålla ihop, haha.

Svar: Ja, jag känner så med. Älskar din blogg btw! Keep up the good work!
simsdeluxe.se

Anonym den 2015-10-10 10:06:54

Hej! Det verkar som om del 16 och 17 typ har bytt plats. Jag läser uppifrån och då var del 17 först och sedan såg jag del 16, blev lite förvirrad men det kanske bara är så på min dator? :))

Svar: Nej, det var jag som hade råkat tidsinställa dem fel. Ber verkligen om ursäkt för det.
simsdeluxe.se

SimZims den 2015-10-20 17:24:36

WCIF den öppna laptopen i tvillingarnas rum? (: förresten, skulle du kunna tipsa om fräknar du har/tycker om för jag tycker om fräknar men hittar aldrig särskilt mycket när jag googlar på det (:

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa