Simsdeluxe

24
Okt
2015

PGC Generation 5 - Del 18

Hösten har kommit till stan! Tvillingarna vill helst vara inne och leka men India och Feline har tvingat ut dem för att hjälpa till att kratta ihop alla löv som har fallit i trädgården. De tycker att det är viktigt att tjejerna får lära sig att hjälpa till hemma och att saker och ting inte bara sker av sig själva. Till en början så möts de av höga suckar och gnäll men allteftersom inser både Ruby och Farrow att det är ganska roligt att vara ute och hjälpa till. 
.. och när de fått ihop en stor hög så börjar de hoppa och kasta sig runt i den och de skrattar så de får ont i magen för att de har så kul. 
En kväll så tar India med sig tjejerna till hästsportcentret som så många kvällar innan. Farrow och India brukar ju åka dit ganska ofta tillsammans och ibland följer Ruby med. Denna gång så går India in i centret själv och ber tjejerna vänta utanför. 
Efter en stund kommer India ut med en häst! Farrow blir så lycklig när hon inser att hästen ska med dem hem att hon hoppar upp och ner och börjar gråta. EN EGEN HÄST! Alla hennes drömmar har uppfyllts. 
När hon får ställa in hästen i båset för första gången så är hon så himla lycklig. En egen häst! Eller ja, inte riktigt egen för Venus, som hästen heter, är hela familjens. Men det känns som hennes alldeles egna häst. Hon kan inte vänta tills hon blir äldre och får rida alldeles själv. 
Spökeridagen är här och India och Feline har tagit med sig tjejerna till festivaltomten i stan för att gå i spökhuset. Farrow är lite nervös innan hon ska gå in i huset.. 
Feline tyckte att det var lite småläskigt faktiskt medan India, som har egenskapen modig, inte tyckte att det var något speciellt alls. 
.. och stackars Farrow blv så rädd att hon kissade på sig. Ja, det är inte lätt att vara liten alla gånger. 
Publicerat 2015-10-24 15:43:00

Kommentarer

Jojo den 2015-10-26 09:27:33

Jag längtar verkligen till kommande generationer! Och förresten, ifall du vill och kan får du gärna fylla på med downloads, spelar ingen roll vad för jag älskar din smak på design! Ha en trevlig vecka!

Svar: Tack! Ska försöka bättra mig på downloads, har känt att de inte varit uppskattat så därför slutade jag. :)
simsdeluxe.se

Lisa den 2015-11-02 21:38:56

Har nu läst igenom hela din PGC på ett par dagar och WOW det är den bästa PGC jag har läst! Ser framemot kommande generationer :))

Svar: Tusen tack! Åh, vad glad jag blev! TACK <3
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa