Simsdeluxe

06
Nov
2015

PGC Generation 5 - Del 21

Ruby och Farrow är väldigt olika. Ruby är logisk, konstnärlig och utåtriktad medan Farrow är mer intresserad av hästar än andra simmar. De trivs dock väldigt bra i varandras sällskap och spenderar extremt mycket tid ihop. När de kommer hem från skolan på eftermiddagarna så äter de nästa alltid ihop innan de gör läxorna. 
Feline och India längtar efter att få ta nästa steg i deras förhållande och har länge väntat på att få adoptera ett gemensamt barn. De har övervägt insemination men eftersom de inte vill att någon ska vara, biologiskt, mer bunden till barnet så känner dem att adoption är rätt grej. Feline är ju egentligen inte så förtjust i barn men hon vill gärna ge India upplevelsen att fostra ett barn och hon vill också gärna få dela ett barn med någon. Nu har ju India varit en stor del av tvillingarnas liv sedan de var små men det är inte riktigt samma sak. De har dock väntat länge och hade hoppats få ett barn innan tvillingarna blev tonåringar, vilket inte hände, och börjar tappa hoppet. 
Så, en morgon, ringer telefonen och i andra änden av luren berättar socialsekreteraren för India att de har en liten pojke som behöver ett nytt hem. India blir så lycklig att hon fäller en tår och ropar till Feline, som fortfarande ligger i sängen, att de ska få en pojke! 
Samma eftermiddag kommer socialarbetaren med den lille pojken, som heter Tom, och India faller direkt för honom. 
Hur söt är han inte? 
India börjar ganska direkt att försöka lära honom att gå. Hon ville att den lille pojken ska ha den bästa uppväxten som är möjlig. 
Samtidigt är Feline ute och övningskör med Ruby, som kanske inte är helt mogen för det här med körkort ännu. 
Publicerat 2015-11-06 15:00:00

Kommentarer

Robin johansson den 2015-11-07 22:03:01

Fråga vilken bloggportal är de här du bloggar på.

Svar: Blogg.se :)
simsdeluxe.se

Karin den 2015-11-07 22:40:13

Aww, vad sööt Tom är!!

Anonym den 2015-11-28 14:04:15

Tom påminner lite om Frans Walfridsson tycker jag!

Svar: haha, är det han som var med i idol?
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa