Simsdeluxe

04
Nov
2015

PGC Generation 5 - Del 20

Det har kommit så mycket snö att skolan är stängd och Ruby och Farrow får stanna hemma. Feline, som jobbar hemifrån, vill ändå inte ha dem springande inomhus när hon målar så hon skickar ut tjejerna på tomten och det dröjer inte länge förrän de är mitt uppe i ett snöbollskrig. 
Efter snöbollskriget så bygger de en snögubbe och gör några snöänglar. De tycker båda att det är ganska kul att vara ute och leka tillsammans men det skulle dem aldrig erkänna för sina mammor. 
I väntan på att India ska komma hem från jobbet passar Farrow på att borsta av Venus och se till att hon är ren och fräsch. 
Senare samma kväll fyller tvillingarna år! De är redan dags för dem att överge barndomen och bli tonåringar. Farrow får egenskapen Gröna Fingrar och Ruby får egenskapen Geni.
Här har vi Ruby som tonåring, otroligt vacker och nog den av tvillingarna som ärvt mest ifrån Feline. 
Här har vi Farrow som är betydligt mycket mer lik Michael. 
Medan Feline, India och Ruby äter middag ihop är Farrow ute och tar hand om Venus. Hon har väntat på dagen då hon äntligen ska få ta mer ansvar för hästen så himla länge hon har inte tid att äta. 
Hon ryktar, ger Venus lite godis, sadlar och så ska hon sätta sig upp för första gången. Venus är snäll och förstående och står stadigt helt stilla. Känslan som sprider sig i Farrows kropp när hon väl kommit upp på Venus är obeskrivelig. Hon har längtat så länge och det ända hon vill göra nu är rida, rida och rida!
 
De lyckas dock få med sig Farrow till en damm för att åka skridskor. Tonåringarna åker och tävlar mot varandra medan Feline och India åker tillsammans och pratar om framtiden, sina liv och nästa steg i deras förhållande.. 
Publicerat 2015-11-04 15:24:01

Kommentarer

Anonym den 2015-11-04 21:11:42

Vart laddade du ner båda tvilingarnas hår när dem är tonåringar?

Anonym den 2015-11-05 12:37:24

Rubys hår, måååste ha det!

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa