Simsdeluxe

22
Maj
2015

WCIF #26

 Eftersom jag annars blir glömsk och tappar bort era frågor så kör vi ännu en WCIF. Tror att ni uppskattar snabba svar mer så jag ska försöka bli bättre på att skriva WCIF-inlägg. Brukar dock vilja ha några frågor innan jag gör dem. 
 
 
Chokladkakan: 
WCIF Willows tröja, hår och jeans. Även Zoe's vagn och barnkläder? Angelinas hår och till sist Lars tröja, hår och jeans?
Svar: Willows tröja kommer ifrån Liegt, hennes jeans ifrån Chisimi och hennes hår från Plumblobs. Zoe's vagn kom med Leva Livet så det är inte CC och hennes barnkläder har jag laddat ner från Bigbangsimory (som numera går under dropkicksims). Angelinas hår kommer ifrån Beaverhausen och Lars tröja är från Universitetsliv, jeans från Diesel prylpaket och hår kommer ifrån också det från beaverhausen
 
Anonym: 
Kan du lägga upp länkar till affischerna och den hängande lampslingan som fanns i Felines rum? Var hittar du alla fina tapeter btw?
Svar: Lampslingan kommer från Store och affischerna är jag osäker på vilka du menar men de är från hhoxton allihop. De svartvita finns HÄR och affischerna ovanför datorn finns här. Angående mina tapeter så använder jag nästan uteslutande den här väggen från Vasilla och sedan ändrar jag mönster. Jag har dock ingen aning om var mönstrena jag använt kommer ifrån, tror jag fått det mesta när jag laddat ner hus dessvärre. 
 
Anonym:
WCIF
Stolen i Bonnies rum?
Spegel i sagas rum samt tapeten?
Tapeten i köket?
Flamingo (fågel whatever..) tapeten i Felines (stavning..?) rum?
Svar: Stolen kom med universitetsliv, spegeln är från in i framtiden och tapeterna är olika mönster som jag inte vet var de kommer ifrån. Jag har inte laddat ner dem själv (vad jag vet) utan har fått dem med hus. Däremot använder jag alltid dessa väggar som grund från Vasilla. Flamingoväggen är härifrån.
 
Chokladkakan:
WCIF Bonnies laptop, gardiner & stol. :) Jätte fint hus!
Svar: Bonnies laptop är härifrån, gardinerna har jag ingen aning tyvärr, de har inget namn i spelet så jag vet inte ens vad jag ska leta efter och stolen kommer som sagt från Universitetsliv.
 
Felicia:
Vad använder du för skinn till dina simmar? Skulle gärna vilja ladda ner det skinnet.
 
^^:
WCIF: vardags tröjan, byxorna, örhängen och skorna samt finkläders kjolen och skorna. 😄
Svar: Tröjan är från 70, 80, 90-tal (prylpaket), byxorna från JS, spiralerna är från Tractusopticus och hennes skor från Pixicat. Kjolen är från Modish Kitten och skorna är från Pixicat.
 
Anonym: 
WCIF: Tavlan där det står "Oh, what a beautiful day" och den bredvid där det står med skrivstil. Jättesnygga tavlor! 
Svar: Tavlorna är från Lis0
 
Och som en bonus hade jag tänkt dela med mig av min sim som jag gjorde i en create a sims video för ett tag sedan. Han har varit efterfrågad och jag kommer använda honom i min PGC men jag tänker att ni lika gärna kan få använda honom i era spel också. Han är en sims3pack-fil. Det mesta CC'et bör komma med, kan dock inte garantera det. 
Här kan ni ladda ner honom. På grund utav att jag inte kan dela ut simmar för tillfället (ska fixa det i helgen) så kan jag inte heller dela med mig av Michael. Lovar att det kommer en länk!
 
Publicerat 2015-05-22 20:43:05

Kommentarer

Louise den 2015-05-30 16:02:40

Du får gärna fixa en länk till Michael, han var supersnygg!

Elin den 2015-07-04 14:35:18

Kan du ladda upp simmar ännu? Vill så gärna ha med honom i mitt spel! :))

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa