Simsdeluxe

22
Maj
2015

PGC Generation 4 - Del 48

Nu är det dags för den sista delen med G4! Från och med nästa del är vi inne på G5 och med andra ord har vi kommit halvvägs till vårt mål. Känns helt sjukt att vi har så många framtida Sparks att se fram emot!
Nu när Theo varken går i skolan eller arbetar så har han mycket tid att spendera till det som han vet allra bäst dvs läsa böcker.
Angelina, som egentligen inte är mycket för familjelivet, är upp över öronen förälskad i sin lilla Zoe. Hon trodde aldrig att hon skulle skaffa barn och familj så tidigt i livet. Hon känner liksom att det räcker med sina fem syskon och deras syskon. Men när hon träffade Lars så stämde allting och nu känns det bara så självklart allting.
Det är Farrow och Lucas bröllopsdag! Ingen av dem känner dock för att göra något speciellt utan de åkte iväg på tu man hand för att ta en fika tillsammans istället. Att få spendera tid tillsammans ensamma är den bästa bröllopspresenten man kan få tycker de båda två.
De sitter och pratar om allt mellan himmel och jord. Det är så sällan de hinner med att just prata med varandra om sådant som inte rör det vardagliga. Lucas berättar om sitt jobb, att han nog snart kan bli rektor och Farrow berättar att hon funderar på att utöka trädgårdslandet. Småsaker som ändå känns viktiga att dela med sig av. De pratar självklart också om barnen, att de är lite oroliga för Willow som inte verkar hitta sin plats i livet och att de är så glada för barnbarnen. Jaxon har precis börjat skolan och lilla Zoe fyller år om bara någon dag.
När deras absoluta favoritlåt, som också spelades när de gifte sig, spelas så bjuder Lucas upp Farrow på en dans.
Dagen efter är återigen vardagen här och Lucas börjar morgonen med att laga diskmaskinen. Han får användning för sin händighet i princip varje dag.
Här har vi vår arvvinge Feline. Hon är så himla fin. Tycker mycket om henne. Hon jobbar på filmstudion som assistent just nu.
Så var det dags för Zoes födelsedag. Hon visar sig vara en liten kopia av sin mor. Samma ljusa hy och samma hårfärg. Så himla söt liten tjej!
När Feline inte jobbar så spenderar hon mycket tid med att måla. Hon älskar att släppa lös sina känslor på staffliet och hon mår så bra av det. Hon och Yoshi spenderar också mycket tid tillsammans. Yoshi tyr sig till Feline, kanske för att hon är en så lugn person. Feline känner dock att det är dags för något annat och säger upp sig från jobbet och börjar kolla universitet.
Hon gör universitets anlagstest och även om hon tyckte att vissa saker var lite knepiga men det gick bra och med tanke på hennes kunskaper inom måleri fick hon massa poäng så hon kommer kunna bli klar med sina universitetsstudier hyfsat snabbt.
Så var dagen kommen och Feline tog med sig sina trillingsyskon och vinkade adjö till familjen. Vi vinkar adjö till Lucas och generation 4.
Och så sent på kvällen kom flyttbilen som skulle ta Feline, Theodore och Willow till universitetet.
Publicerat 2015-05-22 11:21:55

Kommentarer

violassims den 2015-05-22 13:01:52

Åh vad kul det kommer bli att få följa trillingarna på uni! :D Ska bli intressant att se vad de har för major :)

Lovisa den 2015-05-22 13:05:15

Är vi redan på G5? Det har gåt hur snabbt som helst! <3

Svar: haha, vad kul att du tycker det. Jag tycker det har gått hur långsamt som helst!
simsdeluxe.se

Lilly den 2015-05-22 14:26:17

Kul med universitet för Feline :)

Anonym den 2015-05-22 18:49:37

WCIF: Tavlan där det står "Oh, what a beautiful day" och den bredvid där det står med skrivstil. Jättesnygga tavlor! Du har väldigt bra smak tycker jag faktiskt, gillar allting du tipsar om eller har på dina simmar eller i inredningen! Stort plus till dig!

Svar: Tusen tack! Kommer svar angående tavlan i en WCIF. :)
simsdeluxe.se

Anonym den 2015-05-24 00:50:34

Vänta vaaaa? Är Lucas åldrig? Kommer ihåg när han föddes ju </3 Han har varit min favorit arvinge av alla, började läsa din blogg några veckor innan din Pgc startade, jätteroligt att följa!

Svar: ååh, vad kul att du hängt med hela vägen! Ja, lucas har varit min favorit också. Känns så sorgligt att han är åldring nu. :(
simsdeluxe.se

Anonym den 2015-06-24 17:50:08

Åhh. Längtar verkligen till nästa del :)
När kommer den? Då du visade oss deras lya för ett tag sedan. Om du inte har någon inspiration att skriva om så är det självklart helt lugnt. Ta den tid som behövs :)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa