Simsdeluxe

10
Maj
2015

PGC Generation 4 - Del 47

Varken Willow eller Stefani har i nuläget något jobb utan de spenderar dagarna med gammalt hederligt tidsfördriv. Ofta så spelar de TV-spel ihop. 
Lucas är nyfiken på vad Feline har för planer för framtiden. Eftersom Feline jobbade på stans filmstudio som tonåring lyckades hon ganska lätt få ett heltidsjobb där när hon blev vuxen så hon planerar att jobba där ett litet tag och samla på sig lite erfarenhet och sedan läsa konst på universitetet. Lucas blir så stolt att höra att hans dotter faktiskt har framtidsplaner och att hon vill studera. Det är ju inte särskilt många i hans släkt som gjort det tidigare. 
Angelina är egen företagare inom måleri men när hon inte står med en pensel i handen så står hon, precis som sin pojkvän, allt som oftast med en gitarr i handen. 
En kväll så sätter värkarna igång och det är dags för Angelina att föda! Hon ropar på Lars som är på övervåningen att ringa en taxi och byter sedan om till varmare kläder, det har nämligen hunnit bli vinter. 
Lars kommer nedspringande från övervåningen och är nog liiite nervös inför vad som komma skall. 
Det är en hyfsat tyst taxiresa till sjukhuset. Angelina fokuserar på att andas genom värkarna och Lars är livrädd för vad som ska hända. 
Framåt morgontimmarna lämnar Angelina sjukhuset med en liten flicka som hon och Lars valt att döpa till Zoe. Zoe är, precis som sina föräldrar, musikaliskt lagd. 
Senare samma dag så tycker Lars att det är hög tid att de blir en familj "på riktigt" och så friar han till Angelina. Angelina tackar ja och glömmer helt bort all sin rädsla för att binda sig. De gifter sig senare i en privat ceremoni. 
Nu när huset är fullt med ungdomar så har ett närliggande universitet skickat lite reklamgrejer till dem. Theo är den som är utan tvekan mest intresserad och han kan inte vänta till han får börja på universitetet. Han gör anlagstestet och det visar sig att han kan få ett stipendie när han väl bestämmer sig för att åka. 
Riktigt lika bra gick det inte för Willow som fick riktigt låga resultat på testet. Hon bestämmer sig för att hon ska försöka förbättra sig för även om hon inte är den skarpaste kniven i lådan så vill hon hänga med sina syskon till uni. 
Lars och Angelina har bestämt sig för att bo kvar hemma hos Farrow och Lucas. Nu när alla syskonen är stora och börjar flytta ut så får dem utan problem plats i huset och Farrow och Lucas skulle bli ganska ensamma i det stora huset om de bodde där själva. 
Någon som däremot inte vill bo kvar är Stefani som har hittat en lya i stan och nu ger sig ut på egna äventyr. Hon fick nästan direkt ett jobb på stans brandstation och trivs som fisken i vattnet. 
Publicerat 2015-05-10 17:00:00

Kommentarer

Malin den 2015-05-10 23:32:03

WCIF bordslampan?

:) den 2015-05-10 23:33:55

WCIF Angelinas kläder på bilden där Lars friar? :)

jag den 2015-05-10 23:34:47

WCIF Willows tröja? :D

Kokoskakan02 den 2015-05-11 08:15:27

WCIF Angelinas gravidtröja?

chokladkakan den 2015-05-15 11:50:41

WCIF Willows tröja, hår och jeans. Även Zoe's vagn och barnkläder? Angelinas hår och till sist Lars tröja, hår och jeans?

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa