Simsdeluxe

09
Maj
2015

PGC Generation 4 - Del 46

Det är dags för födelsedagskalas! Lucas och Farrow tre yngsta barn ska bli ungdomar och en ny generation ska påbörja sin resa. Även fast det har gått extremt många delar på den här generationen så känns det ändå som att det har gått så HIMLA fort! Nu är de vuxna och ska påbörja sina egna liv. Alla tre kommer dock att följa med till universitetet. Huruvida alla tre också tar examen där återstår att se. 
De växte upp och lyckades faktiskt få bra betyg allihop. Feline växte upp och fick egenskapen Arbetsnarkoman och hennes livslånga önskan är att bemästra författar och målarfärdigheterna. Theo fick egenskapen Bokmal (jag var säker på att han redan hade den men icke!) och hans livslånga önskan är att bli en vetenskapsspecialist och Willow fick egenskapen Opassande som tillsammans med hennes egenskap "Galen" gör henne till en väldigt speciell sim. Vi kan nog tänka att hon har en bokstavskombination eller två. Willow vill bli en rutinerad resenär. 
Trillingarna tillhör en stor årskull så det var många personer som var på plats vid stadshuset för examensceremonin. De hade dessutom slagit ihop ceremonin med Stefanis årskull så även hon var där för att ta studenten. 
Feline var så lycklig över att hon lyckats vänt på sina taskiga betyg och att hon äntligen skulle kunna påbörja sitt liv på riktigt. 
Här har vi trillingarna utanför stadshuset. Ser ni vad lyckliga de är? 
Och efter ceremonin så samlade jag alla barn och barnbarn för ett sista gruppfoto innan de börjar flytta åt alla möjliga håll och kanter. Jag är säker på att ni vet vilka alla är vid det här laget men för sakens skull: 
Från vänster: Stefani, Theodore, Connie (Nates fru), Jaxon, Nathaniel, Lucas, Farrow, Angelina (som är gravid, hurra!) hennes pojkvän Lars, Willow och vår arvvinge Feline.
Jag vet att jag säger detta om alla generationer men detta är nog min favoritgeneration!
Publicerat 2015-05-09 08:21:00

Kommentarer

Josefine Sandqvist den 2015-05-09 11:38:34

Hahaha åh vad är det för sim klädd i lådor utanför stadshuset?!

Och WCIF trillingarnas jeans/byxor när de är ungdomar? Saknar så mycket snygga byxor i mitt spel och har så svårt att hitta några snygga...

Svar: Ingen aning om vem kartongroboten är faktiskt, haha. :) Har gjort ett helt inlägg om jeans efter din fråga!
simsdeluxe.se

Lovisa den 2015-05-09 14:56:59

Wow, vad tiden har gått snabbt. Kändes som att det inte alls var längesedan de föddes!!

Linnea den 2015-05-10 10:03:31

Alla är himmelskt fina!

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa