Simsdeluxe

05
Maj
2015

PGC Generation 4 - Del 44

Farrow älskar att ha blivit farmor och tar mer än gärna hand om Jaxon på mornarna så att Connie och Nate får sova lite efter att ha tagit hand om honom på nätterna. För Farrow så känns det som igår hennes egna barn var lika små som Jaxon är och nu har dem egna små. 
När Lucas inte spenderar tid i skolan (han vill ju fortfarande bli rektor) så tycker han det är ganska mysigt att det är höst och han spenderar gärna tid ute i trädgården med att kratta löv och andra trädgårdsrelaterade saker som behöver göras inför vintern. 
Vem är då detta undrar säkert ni? Den här killen heter Lars och är på G med Angelina. De har dejtat ett tag me än så länge är det ingenting jätteseriöst. 
När Feline kom hem från skolan fick hon se den enorma lövhögen hennes pappa krattat ihop och barnet inom henne skrek åt henne att hon var tvungen att hoppa i den. Det dröjde in länge fören både Nathaniel och Lucas hade gjort henne sällskap. 
Angelina känner sig rådvill inför framtiden och vet inte alls vad hon ska göra. Hon vill ju måla och det är ju måleri och musik hon är bra på. Hon brukar spendera tid på ett litet studentkafé som ligger nära hennes gamla skola och fundera över framtiden. Där kan hon vara själv i sina tankar utan att bry sig om föräldrar, syskon, syskonbarn osv. 
Tiden går fort och det är dags för Jaxon att växa upp och bli ett småbarn. Han är himla lik sin mamma med sina mörka drag och han är verkligen farmor Farrows ögonsten. 
Nu när Nate har ett stadigt jobb på sjukhuset, Connie jobbar inom affärer och Jaxon börjar bli större så känner Nathaniel att det lilla rummet som hans föräldrar så snällt gjorde iordning till dem börjar bli lite smått för dem så han och Connie bestämmer sig för att flytta till eget. 
Ibland så stannar både Lucas och Farrow upp och förvånas över hur deras liv bara sprungit iväg. Det känns som alldeles nyligen de träffades när Farrow jobbade på festivalområdet. Nu har de hunnit med tre bostäder, hund, sex barn, ett barnbarn och en katt. Det är tur att de har varandra när allt runt omkring verkar växa upp och leta reda på egna äventyr. 
 
Publicerat 2015-05-05 19:51:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa