Simsdeluxe

12
Mar
2015

PGC Generation 4 - Del 35

När ni läser det här så är jag antingen på eventet eller påväg hem. Jag hoppas på att jag ska kunna ge er svar på så många frågor som det bara går! 
 
Som ni kanske minns så hade Lucas fått nys om ett hus som var till salu inte alls långt ifrån där de bor nu och efter att ha varit där och tittat så bestämde de sig för att lägga ett bud. Några dagar senare så ringde Farrows telefon och det visade sig att familjen vunnit budgivningen och nu hade köpt ett nytt hus! Farrow blev såklart jätteglad! 
Farrow plockar med sig lilla Yoshi och sedan åker hon till det nya huset på direkten. Eftersom kommunen vill åt deras hus så fort så möjligt så går flytten redan samma eftermiddag för hela familjen. 
Efter bara några timmar i huset så kommer grannen och hälsar på, familjen har nämligen blivit granne med Lucas lillasyster Lucia som dessutom är gravid! Farrow bjuder in Lucia för att hänga lite, såklart. 
När Farrow och Lucia står och pratar om allt möjligt så får helt plötsligt Lucia värkar! Farrow blir helt till sig, hon har ju visserligen varit med om fyra födslar själv men aldrig varit med när NÅGON ANNAN ska föda. Farrow får därför lite panik! Vad ska hon göra? Efter att ha samlat sig själv och Lucia lite så tar de sig ut till bilen och åker mot sjukhuset. 
Väl framme på sjukhuset så väntar Farrow i väntrummet under hela förlossningen. Lucias make Eduardo hinner komma också innan deras lilla bebis kommer till världen. Efter några timmar så blir dock Lucia och Eduardo föräldrar till en pojke som de döper till Aleksander. 
Senare på kvällen så är det dags för trillingarnas födelsedag också! Helt galet vad mycket det kan hända på en dag. Flytt, födslar och födelsedag. Mer om trillingarnas födelsedag får ni läsa i nästa del dock!
Publicerat 2015-03-12 12:00:00

Kommentarer

violassims den 2015-03-12 18:49:39

Längtar tills vi får se trillingarna :D

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa