Simsdeluxe

10
Mar
2015

PGC Generation 4 - Del 34

Livet som tonåring är inte lätt. Nate, Angelina och Stefani försöker ofta göra sina läxor ihop för tre hjärnor är oftast smartare än en hjärna. 
Lille Yoshi trivs himla bra hos familjen och har verkligen blivit en familjemedlem vid det här laget. 
Nu när sommaren är här känner Farrow att det minsann är dags för en fest så hon ringer runt och bjuder in till ett poolparty. 
Sedan ägnar hon sig helt och fullt åt sina växter. Hennes barn har skramlat ihop till en planteringskruka som hon nu planterat päron i. Hon hoppas att det ska ta sig ordentligt innan sommaren är förbi. 
Sedan är det dags för party! Eftersom Farrow är grillmästaren i familjen så ställer hon sig vid grillen och gör iordning korvar och soyakorv till alla gästerna. 
Lucas är så glad att hans pappa Noah kom på besök så de står länge och pratar med varandra. Vem den rosahårige personen bredvid Lucas är vet jag faktiskt inte, säkert någon avlägsen släkting. 
Willow tycker att vattenruschkanan som familjen har är lite läskig och det är med skräckblandad förtjusning och ett stort skrik som hon ger sig ut i den. 
Angelina och Stefani tävlade i vem som kunde hålla andan längst.. 
.. och Angelina vann!
Festen blev en succé! Gästerna hängde i poolen, åt god mat och njöt av varandras sällskap. Farrow pratade länge med Lucas syster Luna och de tyckte båda att de sågs alldeles för sällan. Tyvärr kunde inte Emily eller Lucia komma på festen. 
Nathaniel hängde som ni kanske förstår mest med Connie. 
Och när Farrow och Lucas satte sig ner på kvällen och njöt av sällskapet från familjen och vännerna så berättade Lucas att han eventuellt hade ett hus på G till dem. Farrow blev så himla glad för hela hussituationen de varit i har verkligen varit jobbig för henne. 
Publicerat 2015-03-10 18:53:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa