Simsdeluxe

08
Mar
2015

PGC Generation 4 - Del 33

Dagen efter festen så har Angelina och Nathaniel fullt upp med att dölja alla spår efter festen, som nog var mer vild än de vill minnas. Angelina tar hand om disken och ett av badrummen. 
Nathaniel började med att ta tvätten i alla rummen. Med så många syskon så blir det en del. Han var dessutom tvungen att tvätta lite andra textilier som blivit nedsmutsade under festen. 
De yngre syskonen tar till vara på sommarvärmen och leker tillsammans i poolen istället. 
Precis när Nate är klar och ska gå ut och ta sig ett dopp han också så ser han att kranen i köket är trasig. Han gör sitt bästa för att laga den och efter mycket slit så får han stopp på vattnet. 
Sedan är ju jag bevisat sämst i hela världen så helt plötsligt var det Stefanis födelsedag och det hade ju jag inte den minsta koll på. Men fyllde år gjorde hon och nu är hon tonåring. Hon fick egenskapen Miljömedveten. 
När Farrow och Lucas kom hem från sin lilla semester så berättade grannen för Lucas att det hade varit fest medan de var borta. Lucas blev jättearg och besviken på sina tonåringar. Hur ska han kunna lita på dem om de gör något de inte får så fort han vänder ryggen. Han börjar med att skälla ut Nathaniel som ju faktiskt hade ansvaret hemma. Sedan gör han någon han aldrig gjort förut - han ger Nate UTEGÅNGSFÖRBUD! 
Även Angelina får utegångsförbud, Lucas tycker att det ska vara lika dem emellan och Angie är faktiskt så pass stor att hon hade kunnat haft så pass bra omdöme och stoppat festen. 
Sedan var Lucas så arg att han i ren vrede gick och lagade de trasiga handfaten i husen. 
Publicerat 2015-03-08 09:00:00

Kommentarer

Julia den 2015-03-08 10:53:51

jag skulle jätte gärna vilja ladda ner Lucas! Har du laddat upp honom någon stans?

Svar: Jag laddar i regel inte upp mina arvvingar. Ska dock fundera på om jag vill göra ett undantag. :)
simsdeluxe.se

Louise den 2015-03-08 21:09:30

Brukar du drabbas utav "Felkod 12"?
Finns det något man kan göra åt det?

Har provat att ta bort filen som slutar på ".bad" osv, men det blir ändå alltid så. Så himla tråkigt när det försvinner :(

Har du nå tips?

Svar: Det har som tur är aldrig hänt mig ännu.
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa