Simsdeluxe

06
Mar
2015

PGC Generation 4 - Del 32

Farrow och Lucas fick en möjlighet via Lucas jobb att åka iväg över helgen ensamma och med tanke på hur svårt det är att få tiden att räcka för allihop så tog de chansen och lämnade barnen hemma. 
Eftersom Nathaniel är äldst så har han ansvaret för hushållet och han är glad att han har ärvt lite av Farrows intresser för matlagning så att han kan laga mat till sina syskon. Till frukost serverade han våfflor! 
Feline och Willow är bästa vänner och är aldrig långt ifrån varandra, förutom när de har bråkat, vilket såklart gör ibland. Den här varma försommardagen bestämde de sig för att gå ut och hoppa hage på gården. 
Samtidigt så satt Theo inne och spelade tv-spel. Angelina skulle vara med med de blev bara osams och började bråka om vilket spel de skulle spela. 
Det blev så pass tjafsigt att Nate fick gå emellan. 
Fullt ansvarstagande är han dock inte, Nate, utan mot eftermiddagen så bestämde han sig för att ringa runt till några kompisar och fråga om de ville komma över. 
Angelina började dansa med en av Nates kompisar, en kille hon inte hade träffat förut. 
.. medan Nate helst hängde med sin tjej utanför festen. 
De gick till baksidan och hade vattenkrig tillsammans. 
Festen fortsatte till långt in på småtimmarna när Nathaniels telefon helt plötsligt börjar ringa. Han tänkte att det säkert var någon annan kompis som fått nys om festen och ville komma men när han svarar så får han veta att det är en granne som ringt polisen pga hög ljudvolym. 
Nate får såklart panik och börjar skrika att alla måste lämna festen omedelbart, vilket de flesta också gör. När polisen åker förbi huset en liten stund senare så är det mörkt och tyst i huset och de går inte ens ur sin polisbil. 
Nästa morgon ringer Lucas för att kolla så att allt går bra där hemma och Nathaniel berättar hur lungt och fint de haft det och att det inte är några som helst problem.. 
Publicerat 2015-03-06 16:22:00

Kommentarer

Lilly den 2015-03-07 09:19:12

Kul med Sparks igen :D

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa