Simsdeluxe

04
Mar
2015

PGC Generation 4 - Del 31

Nu när våren är här ordentligt så spenderar Farrow mycket tid i sitt lilla trädgårdsland. Hon tycker att det nya intresset hon skaffat sig är riktigt roligt. I trädgårdslandet får hon möjligheten att vara för sig själv en stund och rå om växterna. Barnen börjar bli så stora allihop att de inte alls behöver samma omvårdnad från sina föräldrar som tidigare. 
I brevet som familjen fick den där dagen när de hade varit på vårfestivalen stod det att kommunen planerar att bygga en ny park där deras hus står och att familjen med största sannolikhet kommer behöva flytta då deras hus, om kommunens planer går i lås, kommer att jämnas med marken. Detta göra såklart hela familjen mycket ledsen eftersom de älskar sitt hus. Det är ju här deras barn har växt upp, det var här Texas lämnade jordelivet. De vill verkligen inte flytta och har lämnat in en protest på stadshuset men tror inte så mycket på att det kommer hjälpa. Därför håller Farrow ett vakande öga på bostadsannonserna i tidningen varje dag. Det dyker dock sällan upp hus som är tillräckligt stora för familjen och är de tillräckligt stora så är de för dyra.. 
 
För att koppla bort eländet med huset så fokuserar Farrow på att läsa recept. Matintresset är större än någonsin och hon tycker det är så kul att lära sig nya recept! 
Ni önskade en ordentlig bild på Angelina också! Här är hon! Hjälper till med tvätten och finns till hands. Hon är nog den av barnen som märker av mest att föräldrarna är nedstämda. 
En dag när Farrow gick ut för att hämta posten så såg hon den här lilla kattungen springa utanför deras grind. 
 
Hon plockade upp katten och började leta efter något tecken på att katten hade en ägare. Men katten var varken märkt eller hade ett halsband. Hon tänkte dock att man kan inte ta in en katt hur som helst så hon satte ner den på marken igen men den sprang bara efter Farrow så till slut beslutade hon sig för att ta med katten in och ge den lite mat. 
 
När hon kom in satt Willow och gjorde sina läxor och det ska erkännas att hon funderarde på vad som hänt med hennes mamma som helt plötsligt tog in en katt i hushållet. Men eftersom katten var så himla söt så sa hon inte emot. När Farrow frågade vad hon tyckte att katten skulle heta så svarade hon "Yoshi". 

Och så blev Yoshi familjens nyaste medlem. 
Publicerat 2015-03-04 14:04:29

Kommentarer

Anne den 2015-03-04 17:44:32

Äntligen Spark! Både jag och mina systrar (som brukar kommentera här ibland) älskar dem å de blev även jätteglada!

Kul att de har en katt nu! Kommer Feline ta med sig den när hon flyttar?

Svar: Vi får se vem som fäster sig mest vid katten. :)
simsdeluxe.se

Felicia den 2015-03-05 22:32:09

Går det att förlora sitt hus på sims 3?

Svar: Nej, det går inte vad jag vet. Jag var tvungen att flytta familjen pga en bugg så då blev detta bra för ur ett berättelseperspektiv. :)
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa