Simsdeluxe

28
Jun
2015

PGC Generation 5 - Del 1

Trillingarna har börjat terminen och trivs alla på universitetet. Feline, som aldrig tidigare gillat skolan, stormtrivs med att plugga konst om dagarna och hänga med kompisar och bara vara på kvällarna. Hon trivs med att äntligen få vara självständig och inte beroende av sina föräldrar. 
Willow har alltid varit familjens svarta får. Den som säger saker vid fel tillfälle, tar finkläder när hon ska idrotta, pratar med sig och som helt enkelt inte är som alla andra. Under hela trillingarnas uppväxt har hela familjen ansett detta vara charmigt och ingen har varken stört sig på det eller trott att det varit med än att Willow är lite egen. Nu när trillingarna kommit till universitetet så har dock Theo och Feline märkt att det börjar urarta. Willow dras till människor hon inte borde umgås med, hon pratar med sig själv och kan ibland beté sig väldigt märkligt. 
Theodore trivs på universitetet men för första gången i sitt liv så är han inte bäst i klassen. På uni finns det folk som utmanar honom och hans teorier vilket han inte alls är van med men som han tycker är himla kul. 
Trillingarna hyr ett hus tillsammans med tre ungdomar. Detta är en av dem, Ashton. 
Det är inte helt ovanligt att de har fester i huset, tjejen som gör en kegstand heter Saga och är en annan av de inneboende. 
Feline älskar att festa och hon älskar speciellt att festa på universitetet. Hon dricker ofta lite för mycket och lever ut sin rebelliska lite för mycket. Just den här festen gick det dock relativt lungt till. 
Theodore är den som har tuffast schema och pluggar i högst fart. Han är nästan aldrig hemma utan man ser honom vid frukostbordet och när han springer mellan de olika undervisningssalarna. 
När Feline inte har lektioner så försöker hon att förbättra sin målningsfärdighet så mycket hon bara kan. Hon är så glad att kunna ha ett helt rum bara för att måla i och hon känner sig väldigt inspirerad just nu. 
Willow har fått nys på att det finns en kille som säljer "örter" som han kallar det på ett café i stan och beger sig dit för att köpa. Hon är verkligen ute på fel väg och vandrar och när Feline sedan får höra ryktesvägarna att Willow köpt otillåtna substanser blir hon både orolig och arg. Men hon låter det vara tills vidare. 
Ibland glömmer Willow bort att byta om från pyjamas innan hon går på lektion vilket hon inte bryr sig om men som ni förstår så reagerar allmänheten på hennes märkliga beteénde. 
Theodore tycker mycket om när det är lugn och ro så ibland tar han med sig en bok och går till en park och läser. 
Willow driver en hyfsat framgångsrik blogg och det är väl egentligen det enda i hennes liv som går bra just nu.. 
Publicerat 2015-06-28 10:00:00

Kommentarer

Louise den 2015-06-28 11:12:59

ÅH SPARKS <3 som jag längtat!

violassims den 2015-06-28 11:32:42

Åh äntligen :D Vad härligt långt avsnittet var!!

Lovisa den 2015-06-28 13:02:27

Yeeey! Sparks är tillbaka!!! :D <3

Lilly den 2015-06-28 18:03:10

Yay Sparks!

Selma den 2015-06-28 18:43:09

Ja, Sparks är tillbaka 👏👏

Emma den 2015-06-29 15:24:20

Hej! Jag vet att det inte har med inlägget att göra med jag har alltid bara laddat ner sims3pack innan man nu vill jag börja ladda ner pakage men ska man skapa en mods mapp då eller finns det redan än? och om man ska det ska man skapa den i downloads mappen?

Svar: Svar på allt detta finns i min "vanliga frågor" i menyn högst upp. :)
simsdeluxe.se

Emma den 2015-06-29 15:58:04

ok, tack!

Emma den 2015-06-29 16:37:40

Jag har läst igenom flera gånger men hittar inte svar ändå :(

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa