Simsdeluxe

12
Jul
2015

PGC Generation 5 - Del 8

Dags för ännu en föreläsning! Det har blivit vinter även på universitetet nu och det är svinkallt såväl ute som i föreläsningssalarna. Detta gör att Feline blir på dåligt humör och inte tycker att det är särskilt kul alls. 
När hon kommit hem så passar hon på att träna på sin färdigheter innan hon ska iväg på en fest. 
Det är mycket folk på festen och Felines enda mål med festen är att dansa och dricka juice. 
Theo är också där och han träffar en supersöt tjej som han hälsar på. De pratar lite innan något faller över Theo..
.. och han kysser tjejen!
Tjejen bara tittar på honom och sedan skäller hon ut honom. Hon har både pojkvän och är ointresserad av Theo. Theodore skäms så mycket att han ber om ursäkt och går hem. 
Senare på kvällen kommer tjejen (jag kommer verkligen inte ihåg vad hon hette!) över för att prata med Theo. Hon vill be om ursäkt för hur hon reagerade. Det slutar dock inte bättre för de pratar lite innan tjejen återigen tar ett steg tillbaka och tycker att Theodore är lite för mycket. 
Feline har tappat räkningen på hur många pannkakor hon har tillagat sen hon flyttade till uni. Hon saknar mamma Farrows mat något kopiöst och inser att hon själv nog måste ta tag i sina matlagningsfärdigheter snart. 
Sedan fortsätter hon att måla på en ny tavla. Hon vill verkligen förbättra sina färdigheter så att hon kan behålla sina bra betyg. 
På kvällen åker hon och Leila till en liten sjö och åker skridskor. Det är lite fumligt för båda men det går och de har en jättetrevlig dejt ute tillsammans. 
.. och mitt i natten när Feline och Theodore ligger och sover så går tjuvlarmet!
Publicerat 2015-07-12 08:08:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa