Simsdeluxe

06
Jul
2015

PGC Generation 5 - Del 5

Efter en lång resa så anländer Theo och Feline hem till sitt barndomshem framåt morgonkvisten och de blir välkomnade av hela familjen. 
Feline är så glad att få träffa Willow igen! Även fast hon vet att det var för Willows bästa så har hon haft lite ont i magen över hur det gick till när de skildes åt igen. Det visar sig dock att Willow fått medicin och nu mår mycket bättre. Hon har börjat söka lite jobb och börjar faktiskt att känna sig som sig själv igen. Systrarna kramar om varandra länge när de ses. 
Någon annan som Feline har saknat är Yoshi. Hennes älskade fina katt! Det verkar som att Yoshi har saknat Feline också för han är som är som en igel på Feline. 
Angelina är fortfarande mammaledig med lilla Zoé som snart ska bli barn! Hon är familjens ögonsten och kanske en aning för bortskämd för sitt eget bästa. 
Lucas jobbar hårt för att få sin rektorstjänst innan han går i pension. Han vill helst gå i pension med flaggan i topp så han jobbar hårt på att förbättra sina färdigheter inom logik och karisma. 
Både Theodore och Feline tycker att det är himla skoj att vara hemma över lovet men ibland så möts de i huset och skrattar tillsammans och de är båda överens om att de växt ifrån huset och familjen. Familjen är ju såklart alltid familjen men ibland är de bäst på avstånd. 
Feline kommer inte så jättebra överens med Angelinas make Lars som i sin tur tycker att Feline är lite "för mycket". Han tycker att hon ska anpassa sig lite mer till samhället och hur man "ska vara" och det gör Feline så himla arg. Hon får väl klä sig hur hon vill och va som hon är. Angelina lägger bara dövörat till och låtsas läsa i sin bok. 
Vistelsen hemma blev kort men intensiv och snart så ger sig Theodore och Feline iväg till universitetet igen för slutspurten. 
Publicerat 2015-07-06 08:00:00

Kommentarer

Anne den 2015-07-06 08:35:51

Du skriver om dina simmars vardag, och det blir otroligt intressant när man kommer in i dem och fastnar. Jag har varit fast så länge men ändå har mitt intresse sinat! Du är så bra på det du gör!

Clara den 2015-07-06 14:46:19

älskar redan denna generation till 1000!!

Svar: Kul att höra!!
simsdeluxe.se

Lovisa den 2015-07-06 19:38:02

Så kul att läsa! Jag tror att den här generationen kan bli min nya favorit!! 😄😍❤️

Julia den 2015-07-07 10:05:59

Om man ska flytta sin PGC till en ny stad, hur får man med hela släkten?( Mitt släktträd försvann när jag flyttade familjen)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa