Simsdeluxe

04
Jul
2015

PGC Generation 5 - Del 4

Feline har som sagt en hel del att ta igen efter allt bestyr med Willow och nu börjar terminsslutet närma sig med stormsteg. Det betyder dock att Feline har en stor uppsats som ska bli klar och nästan all tid går åt till att skriva på uppsatsen. 
Sent på natten, bara några minuter innan deadline går ut, skickar hon in sin uppsats och kan nu checka av sin första termin på universitetet. Det firar hon med att ta sig tiden att laga mat för första gången på veckor. Pannkakorna har aldrig smakat så gott som när man levt på mikromat hur länge som helst. 
Dags för lite ledigt! Feline ringer och bjuder in lite kompisar på fest innan hon och Theo ska åka tillbaka hem för att tillbringa några dagar med familjen. Feline längtar faktiskt väldigt mycket efter sin stora brokiga familj och hon är väldigt nyfiken på att se hur mycket Zoe har vuxit sedan de åkte. Mest saknar hon mamma & pappa dock. 
Så kommer betygen för första terminen, Saga blir inte helt nöjd. Hon blir faktiskt underkänd och får sina pengar indragna. Hon inser direkt att hon inte kommer ha varken tid eller råd att bo i huset med de andra nästa termin och säger därför upp kontraktet. 
Feline är jättenervös när hon ska läsa pappret. Hon har ju aldrig varit någon hejare i skolan men den här terminen har hon verkligen ansträngt sig, aldrig skolkat och stundvis till och med tyckt att det har varit roligt. 
Till sin stora lycka så ser hon att hon fått ett MVG. Högsta betyg! Hon blir så himla glad och kan inte vänta till hon får visa detta för sin pappa. 
Sista morgonen tillsammans och det är rörelse i huset. Saga har börjat packa ihop sina saker och Ashton som jobbar på cafét har fått en egen lägenhet närmre jobbet så han kommer inte heller finnas i huset till nästa termin. Theodore är missnöjd med sina betyg. Han fick VG och är riktigt besviken på sig själv. Han brukar ju alltid få högsta betyg. 
Han söker tröst hos Saga som inte alls förstår varför han kommer till henne. 
"Jag trodde att vi hade något" säger Theo till henne. 
"Alltså.. eh, Theo.. jag trodde du fattade att det bara var en engångsgrej? Jag är inte intresserad av dig." säger Saga. 
Theo vet inte vad han ska säga. Han går upp till sitt rum och skickar ett sms till Ruth.
Dags för fest! Det spårar ganska fort och folk slänger kläderna och springer runt nakna i huset. Feline älskar det men Theo, som är lite deppig, tycker bara det är jobbigt så han håller sig på sitt rum. 
Fler och fler slänger kläderna och folk utmanar varandra att ta av sig och springa runt utomhus. Det har hunnit bli vinter så det är ganska kallt ute. 
Både India och hennes rumskompis Leila är på festen och även fast Feline är lite intresserad av Leila så pratar hon mest med India. Hon vet liksom inte hur hon ska hantera sina känslor. Hon visste ju att hon inte har identifierat sig med sina kompisar på högstadiet men hon trodde inte att hon var lesbisk. Eller var hon ens det? Hon visste inte och hon ville inte sätta en stämpel på sig själv heller. Hon gillade en tjej just nu bara. Eftersom hon inte visste hur hon skulle hantera det så höll hon sig borta från Leila, dansade med India och drack lite för mycket juice. 
Det hela slutar med att Feline, helt på impuls, kysser India. I samma sekund som hon gör det inser hon att det kanske inte var det smartaste hon gjort i sitt liv. Hon vet ju att India är tillsammans med en kille. 
India blir först så chockad att hon bara stirrar på Feline. Hon vet inte vad hon ska säga eller göra. Sedan övergår chocken i ilska och hon skäller ut Feline. Feline själv vet inte riktigt vad hon ska göra så hon försöker be om ursäkt. I samma veva så kommer hennes och Theodores bil som ska ta dem hem till föräldrarna så de hinner aldrig riktigt prata klart om det som hänt. 
.. det är därför med blandade känslor som Feline kliver in i bilen tillsammans med sin bror. "Gud, vad har jag gjort" tänker hon. 
Publicerat 2015-07-04 11:30:00

Kommentarer

Lilly den 2015-07-04 14:48:19

Så dramatiskt! Älskar det!

Anonym den 2015-07-05 09:58:01

WCIF: Tavlan som det står smooth sea made a....och så någonting mer, Sagas hår macbooken som Feline skriver på på första bilden!

Clara den 2015-07-05 10:39:17

åh blev så himla glad när jag gick in på din blogg och hade en hel veckas pgc att läsa ikapp! Älskar nya generationen och hur dramatiskt allt blev, super kul att läsa verkligen!

Louise den 2015-07-05 11:57:28

DRAMA :D:D:D:D:D

Anonym den 2015-07-05 19:13:16

Wcif Felines hår

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa