Simsdeluxe

02
Jul
2015

PGC Generation 5 - Del 3

Jag har tidsinställt inlägg i PGC'n och jag hoppas jag ska hinna tidsinställa fler innan alla publicerats. Planen är att mina PGC-inlägg kommer ut varannan dag hela sommaren. I höst får vi se men tillsvidare så kommer det ett inlägg varannan dag. De kommer på olika tider dock så ni får hålla utkik själva. :)
Willow lägger mer och mer energi på sin blogg och mindre energi på i princip allt annat. Hon bryr sig inte om sin hygien, sina studier, sitt umgänge eller sin familj. Hela situationen är ohållbar men eftersom hon inte vill lyssna på sina syskon så är det svårt för dem att prata med henne. Ofta går hon bara iväg vilket gör syskonen irriterade. Dels på Willow men också på hela situationen. 
En dag när Willow faktiskt mådde lite bättre så lyckades Feline få kontakt med henne. Feline förklarade för henne att det nog är bäst om hon åker tillbaka hem och tar tag i sina problem. Det hade varit annorlunda om det bara var Willow själv som råkade illa ut men eftersom det går ut över även Feline och Theodore som ständigt måste vara på sin vakt så är situationen ohållbar. 
Willow blir väldigt upprörd. Hon blir arg, ledsen och besviken. Hon känner sig förådd. Samtidigt så förstår hon innerst inne att det nog ligger en del i vad Feline säger och hon vet ju själv att hon inte mår bra just nu. Hon bestämmer sig för att packa ihop sina grejer, ringa till studierektorn och pausa studierna och sedan ta en taxi hem redan samma kväll. 
Ashton, Feline och Saga vinkar när Willow åker hem igen. Ingen tycker att det är särskilt kul att det skulle bli såhär men samtidigt så vet allihop att det är bäst för hur situationen ser ut just nu. 
Samma kväll så fattar Theodore och Saga tycke för varandra och efter att de kollat på en film tillsammans så blir de väldigt.. kelsugna. Theodore tycker att Saga är väldigt vacker, samtidigt så är han teoretiskt sätt fortfarande tillsammans med Ruth som är kvar hemma. Att det alltid ska bli drama med dessa Sparkar? 
Eftersom Feline har lagt så mycket energi på Willow så har hon hamnat lite efter med studierna. Det gör att hon numera lägger all sin energi på att komma igen. Speciellt de praktiska lektionerna tycker hon är otroligt roliga. 
Ungefär samtidigt som Willow flyttade tillbaka hem så upptäckte Feline att det flyttat in några i grannhuset så en kväll gick hon över för att presentera sig. Det var en jättetrevlig tjej som öppnade dörren, hon presenterade sig som India och de stod länge utanför och pratade. De kom båda väldigt bra överens och upptäckte att de hade mycket gemensamt. När det började mörkna så bjöd India med sig Feline in i huset. 
Ungefär samtidigt som de gick in i huset så kom Indias rumskompis hem. Hon hade varit på gymmet och när Feline vände sig om så såg hon den vackraste simmen hon någonsin sett. 
Publicerat 2015-07-02 12:00:00

Kommentarer

Jojo den 2015-07-02 15:43:19

Dröja ett tag sa du? Nej,men jättekul med omväxling och faktiskt utnyttja möjligheterna!
Du gör ett superbra jobb, Sara! 👍

Anonym den 2015-07-02 16:08:18

WCIF: Felines vita v-ringade tröja oxh trosor när hon pratar med Willow på de första bilderna och Sagas och Theodores hår. Kram!

Matilda den 2015-07-02 17:43:45

Hej! Det skulle vara roligt om du gjorde ett till avsnitt ur någons perspektiv. Som du gjorde med Emily i ett avsnitt. 😃

Lovisa den 2015-07-02 19:50:07

Tycker oxå att det skulle vara kul om du gjorde ett avsnitt nån gång ur någons perspektiv. Inget måste, men det skulle vara roligt 😀 Toppenavsnitt!👍

Anonym den 2015-07-03 13:17:05

Det är väll önskesimmen Leila Simson på sista bilden?

Svar: Stämmer bra det!
simsdeluxe.se

Anne den 2015-07-03 20:36:23

Ååh vad kul att du spelar med India! Tyckte du fick till henne så bra :)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa