Simsdeluxe

30
Jul
2015

Livestream IMORGON 19.00

Jag tänkte göra ett nytt försök med livestream imorgon 19.00. Jag tänkte spela lite simcity och samtidigt prata om vad som händer i mitt liv, vad som händer med mitt spel och ja, bara snicksnacka med er lite. Jag har tyvärr ingen webcam som funkar så ni får väl stå ut med att enbart kollar på mitt spelande och lyssna på min "ljuva" stämma, haha. 
 
Hoppas att ni vill joina mig imorgon, ni hittar streamen här!
 
 
Publicerat 2015-07-30 21:27:03

Kommentarer

Louise den 2015-07-31 00:24:53

Nej :((? jag som jobbar imorgon 😔😔💔

Svar: Kommer fler tillfällen! <3
simsdeluxe.se

Simsstar den 2015-07-31 10:40:56

Jag kan inte trycka på Knappen för att se livestreamen på Twitch, jag har testat med Simsings livestreamen och Violassims livestream. Men livestreamen sätts aldrig igång:( har du någon aning om varför? Jag tror inte att man behöver ett konto för att titta på livestream, men därmot måste man ha ett konto för att vara med i chatten.

Svar: Jag vet faktiskt inte. Är ganska ny på det här själv. Streamen måste ju vara igång för att man ska se något. Testa ikväll om det funkar. Kan vara så att du inte har tillräckligt bra internet också.
simsdeluxe.se

Elsa den 2015-07-31 21:52:52

Det finns ingen chans att du kan lägga up streamen på youtube? Eller det kanske inte går? För oss som missade den och så, vi vill ju se allt du lägger upp!

Svar: Just den här streamen kommer jag inte lägga upp (finns inte så mycket att se) men jag ska tänka på det i framtiden. :)
simsdeluxe.se

violassims den 2015-07-31 22:07:22

Simsstar: Har du kollat över din internettäckning? Har du, är det Adobe eller vad det är för program man måste ha för att kunna kika? Och till sist har du väntat tills det laddat klart för dig?
Det är det jag kommer på som kan va problem. Men om du har någon mobilenhet så ska det funka direkt, iaf för mig :D

Det var kul att hinna kika en liten sväng innan din täckning till servern försvann! Hoppas du streamar något mer :D

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa