Simsdeluxe

29
Jan
2015

PGC Generation 4 - Del 24

Även om det börjar bli vår i Evansdale så ligger snön fortfarande tät på marken. Just denna dag strålar solen och himlen är klarblå så Lucas bestämmer sig för att ta med sig Stefani ut på en promenad. Han behöver motion och Stefani kan behöva komma ut lite. 
Samtidigt så tycker Farrow att det är hög tid för Nathaniel att ta tag i bilkörningen och trots att hon är höggravid så tar hon med sig honom ut för att övningsköra i halkan. Det går lite hackigt till en början men allt eftersom så går det bättre. Han tycker dock det känns lite läskigt och speciellt i en av de branta backarna där det är halt och bromsarna inte riktigt tar men det går bra och han lär sig något från det. 
Hemma passar Angelina på att njuta av att vara hemma själv och tar ett bubbelbad. Man får passa på när tillfället ges när man bor i en växande familj. 
Nate har blivit lite busig/rebellisk av sig och brukar sätta lite fällor på olika ställen när möjlighet ges. Nu senast har han täckt igen vattenkranen i badrummet. 
Farrow saknar verkligen sitt jobb men inser att det kommer dröja innan hon kommer kunna gå tillbaka och bestämmer sig för att säga upp sitt kontrakt. Med tanke på att de har tre barn i olika åldrar är ännu en påväg så har hon fullt upp en tid framöver hemma ändå. 
Vem blev offer för Nates bus då? Jo, Lucas såklart! Han blev väldigt arg men eftersom han inte vet vem som gjort det kan han inte straffa någon. 
VÄRKAR! Det är dags för nästa syskon Spark att äntra världen! Denna gång har inte Farrow orkat kolla upp varken kön eller hur många det är men eftersom de bara fått en de tidigare gångerna så räknar hon kallt med att det ska vara en denna gång också. 
Medan Lucas och Farrow åker till sjukhuset så nattar Nathaniel sin lillasyster. 
Ut från sjukhuset kommer Farrow dock inte med en bebis utan TRE! Jajamän, trillingar. Det hade hon väl kanske inte räknat med och hon har ingen som helst aning om hur de ska få plats med tre barn till i deras redan trånga hus. 
Först föddes en liten pojke som fick egenskaperna Geni och Slabbig. Honom gav de namnet Theodore
Efter honom föddes en liten flicka som de valde att ge namnet Feline. Hon fick egenskaperna Konstnärlig och Lätt Imponerad.
Och yngst i trillingskalan var ännu en tjej med egenskaperna Galen och Älskar värmen. Hon döptes till Willow. 
Och här är dem uppväxta till småbarn! Feline, med rosa hår och lila ögon, Willow, med lila ögon och blont hår och Theodore med blåa ögon och rosa hår. Med andra ord så är Feline vår arvvinge och den som vi kommer följa i generation fem! 
Publicerat 2015-01-29 07:27:00

Kommentarer

Kajsa den 2015-01-29 08:07:47

Åh äntligen en arvinge. De måste vara ganska jobbigt att ha så många barn :)

Svar: Ja, det är ganska jobbigt. Hoppas på färre till G6! :)
simsdeluxe.se

Lilly den 2015-01-29 08:58:16

Wohoo arvinge!!

Anonym den 2015-01-29 09:13:53

Så söta dem blev! Och bra att det blev en arvinge :)

Matilda den 2015-01-29 10:53:22

Jag älskar din PGC!

Anne den 2015-01-29 10:59:09

Alltså vilken söt arvine å syskon! Grattis! Har du förresten tips på hur man utan mods kan skaffa fler barn trots att man redan har 8 simmar i ett hushåll? En tonåring, tre barn och två småbarn + föräldrar... Har prövat att skicka två till internat men det går ändå inte.

Svar: Det går inte att vara fler än 8 i ett hushåll. Då får du flytta ut någon eller använda mods.
simsdeluxe.se

violassims den 2015-01-29 12:40:24

Snyyyygg bil! Saknar bilarna och att kunna ladda ner snygga :(
Ah hoppades på Feline när jag läste om trillingarna och det blev ju hon :D Grattis till arvingen!!

Kimssims den 2015-01-29 12:51:24

Thank god! Äntligen, så imponerad att du fortfarande är igång med detta alltså! Önskar att min inte buggat så mycket! :D

Svar: Tack! Ja, jag tycker så himla mycket om den här familjen men blir imponerad själv när jag tänker på hur långt jag kommit. :)
simsdeluxe.se

Erika den 2015-01-29 17:57:04

Haha, oj shit! Från tre till sex ungar! Nu har de mycket att stå i. xD

:) den 2015-01-29 20:15:49

Kan inte du ta en familjebild på alla i familjen? :3

Clara den 2015-01-29 20:34:28

Ja som personen där uppe skrev, det skulle vara kul med en familje bild på generation 4 nu när den är fullbordad!
Feline blev såå gullig! Theodore & Willow också såklart;)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa